BACK TO WORK

God tirsdags ettermiddag, fininger! 

Jeg er nå tilbake i jobb etter en månedslang sommerferie, men akkurat nå føles det som det var i går jeg skrev til dere at jeg gledet meg til ferie, og at jeg nesten ikke kunne tro at den skulle vare i en hel måned. Tiden går så fort atte HJELP! Hvor blir tiden av? Tenk at det faktisk bare er 20 uker til julaften og at det allerede er blitt hele 7 måneder siden jeg sjekket inn på Paraise Hotel. Jeg kan ikke fatte det! Haha… Jaja, når tiden går fort velger jeg å tro at det er fordi man opplever så mye moro, og jeg har absolutt hatt et hektisk og morsomt år så langt. Sommeren går mot slutten, og det er deilig å være i sving igjen. Har savnet jentene på kontoret utrolig mye, og det var virkelig godt å se dem i dag. Nå skal det jobbes, og i kveld blir det date night med Betty. Er så herlig å ha bestisen sin på besøk. Love it!

Nyt tirsdagen så lenge, verdens beste ♥