Annonse

BADET FØR OG ETTER

Annonselenker: Kremmerhuset, Ellos, Lagerhaus

Er det én ting som koster skjorten, så er det å pusse opp badet. Og selv om jeg er dritt lei av det lille badet vårt, er det liksom ikke noe vi tar oss råd til når man plutselig får behov for endring. You know me – jeg er jo relativt impulsiv, og får plutselig for meg at jeg skal gjøre endringer i heimen. Derfor er det så fint at det ikke er så mye som skal til for å skape et nytt og spennende uttrykk, og det er akkurat slike små endringer jeg har gjort her hjemme for å få følelsen av av badet er fornyet. Når sant skal sies, så er det jo ikke noe i veien med badet vårt – det er bare så innmari kjedelig…

Jeg drømmer om et mørkt bad… Et grått bad, malt med kalkmaling. Det tror jeg faktisk det er mulig å gjennomføre selv, men det får bli mitt neste prosjekt, haha. I første omgang har jeg byttet ut et par ting, for å gjøre badet hyggeligere og mer personlig.

Så enkelt kan det altså gjøres… Nytt speil, nye håndklær, litt mer grønt, og nye knotter på skuffene. Hva synes dere? Det ble jo et helt annet bad, spør du meg! Det beste av alt er den nye vegghyllen som jeg limte opp på veggen i går, haha. Yup! Hvorfor bruke drill når man kan lime, liksom?

Var den ikke fin? Jeg elsker denne hyllen, og synes den passet perfekt inn på badet. Den hadde selvsagt vært finere på en grå kalkmalt vegg, men som nevnt – det får bli i neste omgang. Jeg er i hvert fall superfornøyd med forandringen ♥

       

Rålekker hylle med glasshyller og oppheng til håndkle HER // Badehåndkle i økologisk bomull HER // Kanelbrunt håndkle i økologisk bomull HER // Speilet er dessverre utsolgt, men et speil som kunne passet like fint til denne stilen er dette HER // Duftpinner pasjonsfrukt (YUMMY!) HER // Skittentøyskurv HER // Knotter som er brukt på skuffene under vasken HER // Teppe fra IKEA

Jeg er skikkelig spent på å høre hva dere synes… You like? Nå må jeg løpe… Jeg skal spille inn en reklamefilm, så da er det bare til å få rævva i gir. Nyt dagen så lenge, så sees vi senere!

Annonse