BÆREKRAFTIG PERLE I KRISTIANSAND

En riktig god morgen, lovebugs ♥

Alle som har sagt at man sover ekstra godt i båt, har så rett – jeg tror jeg aldri har sovet bedre i mitt liv! Og når man våkner til knallsol og en rykende varm kopp kaffe på sengen, er det umulig å ikke våkne med et stort smil om munnen.

Det er ikke mange timene til ting begynner å skje, og da tenkte jeg at det bar lurt å titte innom dere for å si hei, før det blir i overkant hektisk. Jeg har nemlig så lyst til å vie dette innlegget til en perle i Kristiansand – en bærekraftig perle her i deilige Kristiansand, som Belinda viste meg i går.

De av dere som bor i Kristiansand og omeng, har garantert hørt om Tilstede mat og mer – vegetar/veganrestauranten med full fokus på bærekraftig ren mat og ferske råvarer. Halleluja for en plass! Belinda anbefalte Husets quesadilla, som smeltet på tungen. Mmmm, her må jeg tilbake å spise ved en senere anledning, og for å hamstre med meg både veganske sjokolader og annet yummy snacks.

Nå blir det frokost her på båten, akkomoagnert av sang og gitar by Cathrine. Perfekt søndag, med andre ord!

Håper dere får en nydelig dag, skjønnheter. Er det mange av dere som har reist på påsketur, kanskje?

Løøøøv