BALSAM FOR SJELEN

I går hadde jeg behov for å tilbringe tid utendørs… Den friske luften fristet noe voldsomst, og det gjorde tanken på sol i fleisen, vakre omgivelser og en trilletur med mini også. Dere vet jo hvor innmari glad jeg er i Botanisk hage – jeg elsker å vandre rundt her, og i går ble jeg værende i nesten tre timer. Det var så vakkert med alle bladene på trærne som allerede har rukket å skifte farge, og jeg kjente en enorm ro i hele kroppen. Dette trengte jeg. Jeg trengte å klarne hodet, og starte uken på best tenkelig vis…

Høsten er definitivt den vakreste årstiden… Og nå som vi har kommet oss et solid stykke ut i september, er det helt herlig å drømme om strikkegensere, kakao i koppen og stearinlys. Guri land som jeg gleder meg til innekvelder i sofaen med den fine familien min. Og nå som vi sakte men sikkert prøver å innføre gode leggerutiner for Falk, blir det enda bedre. Jeg må innrømme at det skal blir godt å få tilbake voksenkveldene , haha. Hvor Dennis og jeg kan se en hel film uavbrutt, eller bare sitte og prate, uten at det er en liten som «forstyrrer». Misforstå meg rett – jeg elsker å tilbringe tid med mini, men altså… Kjærestetid er så innmari viktig. Og vi kjenner begge to at vi virkelig trenger å pleie kjærligheten!

Tilbake til Botanisk hage… I løpet av tiden jeg var der, møtte jeg på et nydelig amerikansk ektepar. De var på ferie i Norge, og lurte på om jeg kunne svare på spørsmål om både 17-trikken, samt åpningstider av et museum her i hagen de ønsket å besøke. Det utviklet seg raskt til å bli en superhyggelig samtale om Norge generelt – om hvor fantastisk de syntes at det var her. «Spectacular» , var vel det som beskrev den Norske naturen aller best, og jeg kunne ikke vært mer enig. Det er ganske så spektakulært her i det vakre landet vårt, og jeg blir liksom så stolt over å være nordmann når turister legger ferien sin her, og snakker så positivt om Norge ♥ Vi er heldige som bor her! Og jeg skal i hvert fall bli enda flinkere til å sette enda mer pris på landet jeg bor i. Utforske mer. Se mer.

Nå venter en stappfull mailboks på meg og dagens andre kaffekopp. Lag deg en fin dag ♥