Annonse

BALSAM FOR SJELEN!

//Lokal tid: 17.14

Mine fine 

Det er noen plasser her i verden, hvor det er ekstra hyggelig å starte dagen.. Å våkne opp til nydelig utsikt og vakre omgivelser, f.eks., er noe som slår det aller meste, og den morgenstunden vi hadde i San Marcos, var rett og slett herlig.

Hotellet vi bodde på denne natten, lå helt nede ved en liten innsjø omringet av trær og fuglekvitter, og det å sette seg ut på altanen iført morgenkåpe og håndkle på hodet, for så å nyte roen og naturen med en kaffekopp i hånden, var rett og slett balsam for sjelen. Slike rolige stunder setter jeg enormt stor pris på, selvom de ikke varer så lenge som ønsket. 

De rolige morgenstundene ass.. Hvor man bare er uten å tenke.. Jeg tror det er veldig viktig å koble helt ut innimellom, selvom jeg er altfor dårlig til å ta meg tid til slike avslappende øyeblikk. Alt skal skje så fort – aller helst i takt med pulsen, og før man vet ordet av det er både uken og helgen forbi. Helgen som man egentlig bør bruke til å lade batteriene.. Dette skal jeg bli flinkere til når vi kommer hjem. 

Apropos hjem.. Vi er på god vei hjemover, og sitter nå i loungen her på LAX, og hygger med noen friske bobler. Vi boarder om en liten halvtime, og akkurat nå kjenner vi begge to at vi gleder oss noe helt vanvittig til å komme tilbake til Oslo. Bare tanken på å låse seg inn i den nye cribben gjør meg så ubeskrivelig glad, og det skal bli godt å ta fatt på det som skal gjøres i hjemmet, og ikke minst å ta fatt på høsten. Jeg gleder meg til kaldere dager.. Jeg gleder meg til jul! Tenk da.. Det er bare litt over 60 dager til vi kan begynne å finne frem julepynten og julesangene, og det skal bli helt magisk! Mer julesnakk senere, nå skal jeg slurpe i meg resten av glasset, før vi tusler til gaten. 

Skrives fra Oslo, verdens beste lesere You rock my world!

SMASK

Annonse