Annonse

«BARE EN HUND»

I dag er det akkurat en uke siden vi mistet vår elskede Fokus – herregud så fort tiden går…. Jeg er fortsatt knust og så uendelig lei meg, men heldigvis klarer vi å komme oss gjennom dagene. På denne dagen synes jeg det passer fint å dele dette diktet, som jeg kom over etter et par Google-søk. Jeg vet dessverre ikke hvem som er forfatteren bak dette vakre diktet, noen som vet?

Jeg stryker over din gylne pels,
men halen din slår ikke mer.
Øynene dine er lukket igjen
over øyne som ikke ser.

Ditt gylne hjerte har sluttet å slå-
aldri mer løpe, hoppe, gå.
Alt er slutt…., det er over nå.

Jeg legger hodet mitt ned mot ditt,
og tårene drypper som blod.
Aldri mer skal det bli som før-
aldri mer «oss to».

Som isende kulde inni meg
kjenner jeg noe dør med deg.
Jeg må reise meg, sier de,-jeg går mot en dør.
Der ute går livet videre som før.

Jeg snur meg – du ligger så livløs og stille.
Du kan ikke komme, selvom du ville.
Skriket vil ut, men jeg lukker min munn.

Hvem var det som sa «BARE EN HUND»….


Vi elsker deg, Fokusen vår, og savner deg ubeskrivelig mye!

Annonse