BARE FOR Å OPPSUMMERE…

Fredag, freeedaaag, freeeedaaaag!

Jeg gjentar meg selv til det kjedsommelige, men fy fader så høyt jeg elsker fredager. Selv om jeg skal på jobb i morgen, betyr fredag at det er helg, og den deilige helgefølelsen forsvinner ikke før i ti-draget på søndag, haha.

Dagen ble kicket i gang hos P3. Jeg var nemlig gjest i låtpanelet sammen med selveste Atle Pettersen, og Christine Danche sørget for topp stemning, gode samtaler og mye latter. Her delte vi ut hjerter til nye norske låter, og hygget max i en timestid før jeg suste nedover til butikken.

Det var en relativt rolig dag på jobb, og da er det ufattelig kjekt med stamkunder og Løkka-venner som kommer innom for å slå av en prat. Sånn som f.eks. en eldre, superhyggelig mann med hund, som alltid stikker innom når de er ute på tur. Bare sånn for å prate og spre glede, og jeg blir like glad hver gang de kommer på besøk. Jeg føler at folk er mer åpen og joviale på Løkka enn noen annen plass i Oslo, og det setter jeg så enormt stor pris på – at vi faktisk er i stand til å smile til hverandre og slå av en prat!

Under her kommer et random bildedryss fra en deilig dag, som endte med fredagspils på Nedre Løkka  med Martine. RÅ jente med gode verdier, som jeg har gledet meg i en evighet til å bli bedre kjent med. Hurra!

Akkurat nå befinner jeg meg i sofakroken, og her skal jeg ligge strak ut til jeg sovner, haha. Å sovne på sofaen etter en hektisk uke er faktisk det beste som finnes!

Har dere hatt en bra dag, fininger?