BARE TÆR OG PALMESUS

//Lokal tid: 10.51

Å våkne til lyden av bølgene som bruser er terapi for sjelen… I dag spratt jeg opp av sengen like før klokken åtte – akkurat før solen hadde fått tid til å få temperaturen over tyvetallet. 18 grader, denimshorts, en digg hoodie og bare tær… Slik startet denne mandagsmorgenen for vår del, før vi tuslet ned til strandcaféen for å få i oss en liten frokost bestående av lapper, frisk frukt, appelsinjuice og kaffe. Kaffen her er ikke så mye å skryte av – tynn og smakløs – men hva gjør vel det når vi er her i paradis?

Om et par timer går turen videre til Sayulita. En nydelig liten – og veldig fargerik – surfelandsby. Her skal vi være i fire dager, og har for anledningen booket oss inn på to ulike hoteller – begge to med laidback og bohemsk touch. Jeg har hørt så mye bra om denne plassen, og gleder meg til å utforske mer av Sayulita, og hva byen har å by på. Jeg satser også på litt bedre wifi, slik at oppdateringene herfra kan bli litt hyppigere og flere. Jeg har jo så mye jeg vil vise dere, men når hastigheten tillater 2 opplastede bilder i løpet av en time, blir det fort slutt på tålmodigheten, haha.  Det finnes jo ikke noe mer irriterende enn labert wifi – herregud så plagsomt det er! En av dere tipset meg om å kjøpe sim-kort her nede, og det er jo en supergod idé. Jeg skal få kjøpt et når vi ankommer Sayulita – da skal jeg snappe og oppdatere som aldri før, haha.

At livet er herlig på ferie er det i hvert fall ikke noe tvil om. Å reise i januar/februar når vinteren herjer som verst hjemme i Norge, kan varmt anbefales. Som nevnt får man liksom livsgnisten tilbake – for den har dessverre en lei tendens til å gå ut i streik i de mørke vintermånedene, hah.

Måtte dere få en deilig mandagskveld, skjønninger. Jeg digger dere!