BARNEFRI!

Jeg smiler fortsatt når jeg tenker på søndagen. Vi hadde det så ufattelig gøy på Kjendisgallaen – denne kvelden trengte vi! Vi har jo ikke tatt’an heeelt ut siden før jeg ble gravid. Og de gangene vi har vært på festlige tilstelninger sammen etter at Falk kom til verden, har vi så vidt nippet til et glass, og vært hjemme lenge før midnatt. Det går ikke an å komme hjem til en liten og være påvirket av alkohol, så da sier det seg selv at den elleville festingen har uteblitt. Det har selvfølgelig vært helt greit – det er jo ikke et behov verken Dennis eller jeg har hatt på flere år, og for å være helt ærlig er det ingen steder jeg trives bedre på en lørdagskveld, enn i sofaen hjemme.

Likevel kan en god fest sammen gjøre underverker for forholdet. Det er nemlig noe med det å kunne pynte seg litt for hverandre, og glemme alt om bæsjebleier, babymat og gulp på klærne, haha. Og siden min kjære svigermor kom til Oslo for å passe denne gangen, kunne vi få et helt døgn sammen uten barn.

Selv om jeg savnet Falk i det sekundet vi gikk ut av døren, kjente jeg at dette ville gjøre utrolig godt for forholdet. Nå var det på høy tid å pleie kjærligheten, og gi den påfyll av tiltrengt næring. Det er ikke bare-bare å bli foreldre, og det er ingen hemmelighet at det ikke er så mye tid til å være kjærester. Derfor er slike stunder som dette her gull verdt, og vi svever nå på en liten sky. Som nevnt – dette trengte vi!

Jeg var litt redd for at jeg ikke skulle klare å sove borte fra Falk for aller første gang, men det gikk overraskende bra. Vi visste jo at verdens beste farmor hadde full kontroll hjemme, og hun oppdaterte oss hele tiden med videoer og bilder. Han hadde virkelig the time of his life, og det så ikke ut som at han savnet oss i det hele tatt, haha. Heldige oss – heldige Falk. Det er jo til vårt alles beste at kjærligheten blomstrer her hjemme. Viktigst er det faktisk for Falk at han har to foreldre som kommuniserer godt, og som overøser hverandre med kjærlighet. Vi skal i hvert fall gjøre alt vi kan for at vår lille skatt skal vokse opp i et kjærlig hjem, hvor stemmene kun heves som et resultat av engasjement – ikke uenigheter og krangel.

Farmor har reist tilbake til Stavanger, og nå ble det plutselig veldig tomt her hjemme. Hverdagen er for alvor i gang igjen, og vi gjør så godt vi kan for å sjonglere jobb og foreldreliv. Jeg synes vi klarer oss sånn relativt bra ♥

Ønsker dere alle en fantastisk tirsdag!