BARNEROMMET

Er det bare meg, eller var det plutselig veldig mye lenger dagslys i går enn i dag, haha!? Gjennom hele dagen har jeg trodd at klokken har vært så mye mindre enn det den egentlig har vært, og nå fikk jeg helt sjokk over at det plutselig ble mørkt. Hvor i alle dager ble dagen av, liksom?

Uansett… Det er så ubeskrivelig deilig at dagene er lysere, og at våren har meldt sin ankomst. I dag har vi hatt sol og plussgrader, og værmeldingen viser faktisk at vi kan komme opp i 8 varme. Halleluja! Nå kan vi vel legge vinteren på hyllen én gang for alle, kan vi ikke vel?

Dere har fått en liten smakebit av barnerommet tidligere, men i dag tenkte jeg å vise dere rommet i sin helhet. Nå er det helt ferdig. Klærne er vasket, brettet og lagt på plass i skuffene. Vi har fått opp ny taklampe, og den grusomme rullegardinen er erstattet med disse nydelige gardinene i velour. Stellebordet er på plass, og diverse utstyr er kjøpt inn. Vi så godt som i mål.

Som jeg har nevnt tidligere, blir det jo fortsatt noen måneder til mini flytter inn her. Men jeg synes det er deilig at rommet er klart likevel. Så slipper jeg å tenke på alt som skulle vært gjort, etter at han har kommet til verden. Her inne skal vi kose oss med alt fra amming til eventyrlesing – det å lese før leggetid gleder jeg meg skikkelig mye til. Jeg husker så godt at mamma leste for meg, og det var så noe av det beste jeg visste. Jeg gledet meg skikkelig til lesestunden hver kveld, og håper at vår lille sønn vil få like stor glede av eventyr og sanger.

Beklager den labre kvaliteten på bildene, forresten. Vi må investere i nytt objektiv ASAP, ser jeg. Ellers… Hva synes dere? Tror dere at mini kommer til å trives her inne?

Nå skal vi spise indisk og slenge oss i såffan med Harry Potter. Jeg har jo bare sett den første filmen, og nå har Dennis omsider klart å overtale meg til å se alle filmene. Nå står «Harry Potter og fangen fra Azkaban» for tur, og jeg gleder meg skikkelig – disse filmene er jo helt fantastiske! Sjukt at jeg måtte bli 32 år før jeg innså det, liksom, haha.

Har dere hatt en fin mandag?