Annonse

BARONIET ROSENDAL

Åh ♥

Er det ikke vakkert? Asså.. Hvor inn i ubeskriveligheten nydelig er ikke denne plassen? Blomstene, trærene, husene, hagen, slottet, parken, ALT.. Dette er virkelig en perle i Norges land, og jeg anbefaler store og små å oppleve dette en eller annen gang i løpet av livet. Haha, jeg burde nesten bare flytte hit.. Så mye kjærleik føler jeg for dette stedet, men sånn er det bare. Noen plasser tar deg med storm og graver seg langt inn i hjerteroten.

Jeg synes Baroniet fortjener et eget innlegg med en haugevis av natursnaps. Noen ganger er det også ufattelig deilig å bytte ut de overfladiske innleggene som omhandler rosa lipgloss og drinker, med noe urnorsk, gammeldags og vidunderlig. 

Nei dere, nå skal jeg gi meg med Rosendal-oppdateringer. Mulig dere har fått nok nå, HE HE, og det er på tide å slutte og drømme og fokusere på det som skal foregå i helgen.

Vi er på vei til Valdres for å feire at min kjære Morten ENDELIG er ferdig med studiene på Hawaii, og dette vil foregå med hele bergensgjengen på hytten til Morten. Hurramegrundt og halleluuujaaa.. Denne helgen kan ikke bli noe annet enn sprudlende, gøy og fantastisk festlig. Jeg har en følelse av at de som dro opp i går er relativt redusert i dag, i hvert fall med tanke på snapsene som tikket inn på telefonen i går, men kjenner jeg gjengen rett er de klare for en ny runde i kveld. Hahahahah!

Måtte dere få en hinsides flott fredagskveld, skjønninger ♥

LOVE YA

Annonse