BASIC SATURDAY

Aloohaaa superstars ♥

I dag er jeg altfor sent ute med første update, men sånn går det når man dropper dataen til fordel for en real kosestund på morgenkvisten. Vi startet nemlig dagen med kaffe på sengen, før vi tuslet opp på Liebling på toppen av Løkka, hvor vi spiste en deilig frokost. Deretter ble det en aldri så liten shoppingrunde og en tur innom polet for å hamstre noen flasker med frisk hvitvin til kvelden, før vi gikk til storhandlig på Ica.

I kveld fyller vi nemlig cribben til en real matfest, og det er tapas night står på kveldens agenda. Hvis den blir like vellykket som sist, er vi sikret en fantastisk matopplevelse, samt et lass med deilig hangover-mat til i morgen. SOM vi gleder oss! Etter handlerunden, ble jeg rett og slett nødt til å stikke innom spillesjappen rett over gaten for å spille på hest. Hahahahah! Det har jeg aldri gjort før, men i dag da jeg så de 60 millionene blinke i vinduet, var jeg solgt, så da troppet vi opp uten et snev av peiling på hvordan dette skulle foregå. Vi snakker tidenes mest forvirrede bergenserjenter på dypt og ukjent farvann, men etter mye latter og god hjelp fra de spillegale gæmlisene som satt ved et bord og fylte ut kupongene sine, er jeg sikker på at jeg i dag kommer til å stikke av med to-trehundretusen. Hahahahahhah! Stay tuned, sier jeg bare. 

Vi fikk også knipset noen bilder av dagens outfit, som ble bankers og basic. Sorte jeans, Converse, røde negler, og denim slår aldri feil, uansett hvilken dag det er snakk om.

Denimskjorte fra JLH/Urban (her) // jeans fra Monki // Converse fra Urban (her) // lue fra Junkyard // vintage skinnjakke fra Kiliwatch i Paris // Rød neglelakk fra OPI i fargen «My Chihuahua Bits«

Nå skal vi åpne vinen og gå så smått i gang med å freshe oss bittelitt opp til kvelden. Jeg holder meg til røde lepper, gjør håret stort ved hjelp av bølgetang, og gjør det så enkelt som å hive på meg en skinny jeans og en basic tee. Basic, basic, baaasic!

Hva skal dere i kveld da, darlings? 

SMASK