BEACH ESSENTIALS

Hei igjen solstråler ♥

Sommeren er her, flere av dere nyter i disse dager late dager på stranden, og en del av oss begynner kanskje å føle reisefeberen på kroppen. 

Det er vel derfor streng talt på tide å komme med noen tips til hva som bør befinne seg i beach-baggen når man setter kursen mot stranden og åpent hav. SOM jeg gleder meg til ferie nå. Åh!

1. BADELAKEN: Ingenting er kjipere og ikke minst eklere enn å legge seg på en solseng uten badelaken, så for guds skyld ikke glem dette. Jo freshere håndkle, dess kjekkere er det jo å legge seg ned på det, og dette fargerike fra Ellos er virkelig midt i blinken. 

2. SHORTS: Når man trenger en pause fra solen og stikker opp på restauranten på hjørnet, blir du fresh i en kul, slitt og kort denimshorts som denne dødskule shortsen fra ONLY.

3. ACCESSORIES: Selvom man er på beachen, er det fresht å pynte seg litt opp med fargerike armbånd som fremhever brunfargen. Jeg har lagt mitt elsk på dette knallrosa, dette og dette fargerike armbåndet med skulls fra Nelly.  

4. FLIP FLOPS: De behagelige flip flopsene er selvfølgelig et must, og disse turkise Havaianas’ene er midt i blinken til vandring til og fra stranden. 

5. MUSIKK: Uten musikk i ørene, klarer ihvertfall ikke jeg å ligge rolig lenger enn 10 minutter. Ingenting er jo egentlig kjedeligere enn å sole seg, så da er god musikk et must. Husk å gjøre dine spillelister på Spotify tilgjengelig offline, ta med deg iPhonen som denne her f.eks, fresh den opp med et fargerikt deksel samt Happy plugs fra Nelly i de fresheste fargene, og finn roen på solsengen. 

6. BIKINI: Selvfølgelig må man ta på seg den kuleste bikinien markedet har å tilby, og i år går jeg for de aller mest fargerike variantene, som selvfølgelig ikke kommer som et sjokk på noen. Bikinier som denne, denne, denne og denne skal klikkes hjem ASAP, slik at de får bli med til Spania. 

7. NEGLELAKK: Fargerike negler er jo også selvfølgelig helt rikitg i sommer og på stranden, og de fresheste fargene er det OPI som kan by på. Som f.eks denne og denne fra Blush. 

8. TOPP: En deilig og sval topp som du kan kombinere til shortsen når restauranten står for tur, er helt nødvendig. Jeg elsker denne frynsetoppen fra Bik Bok som blir den perfekte sommertoppen, men slække og deilige topper denne og denne blir også helt perfekt.

9. MAGASINER: Trivelig lesestoff får tiden til å gå, så hvorfor ikke sikre deg et abonnement på f.eks ELLE før ferien? 

10. BIKINITRUSE: Ekstra bikinitruser som kan kombineres til de ulike bikinioverdelene du har, kan være både hygienisk og smart. Da kan kanskje noen snertne underdeler i basic farge som denne og denne være et godt kjøp. 

11. SOLBRILLER: Når solen steiker og hvis du i det hele tatt skal ha sjanse til å se teksten i magasinene du har med deg på stranden, er solbriller som f.eks disse, disse og disse helt nødvendig. 

12. SNAPBACK: En caps som denne eller denne kan også være digg å ha på stranden, både for å skygge for solen men også for å beskytte håret. Blir en caps i overkant «swag» kan jo en hatt som denne passe perfekt til late dager i solsteiken. 

I tillegg er det jo alfa omega med ubegrensede mengder vann, og for guds skyd… IKKE glem å smøre deg med solkrem. Bruk en høy faktor og ikke gå på den typiske smellen ved å smøre seg inn i olje den første dagen kroppen får sol på seg. Uansett hvor sterk hud du har, kokes den i denne oljen, og det vil bli synlig når man bli eldre. Just sayin’… 

Nyt strandlivet og ha det heeelt fantastisk! 

SMASK ♥