BEACH LIFE

Nei nå klikker det for meg. 

Er dere klar over at jeg har sittet her i TO timer for å laste opp disse usle bildene her? Flere bilder var egentlig på vei, men pokkers internett…. I tillegg går jeg gjennom et rent mensensmerter-helvette, så det hjelper jo ikke akkurat på humøret. I tillegg er det overskyet, og på toppen av det hele så er jeg så inn i granskauen solbrent etter timene på stranden i går. Det så jeg først da jeg kom hjem, og jeg har typ det merkeligste og mest markerte puppe-skille noen gang. Hurra liksom… For dere skjønner det, fine mennesker… At selvom det er overskyet, så kommer disse strålene igjennom skylaget, og heretter skal jeg ALDRI slurve med solkremen på litt mørkere dager. 

Anyways… Som jeg skrev i forrige innlegg, var  jo dagen helt herlig, og her er da omsider et lite bildedryss. 

Nå skal vi spise frokost, så da får dere nyte resten av søndagen der hjemme. Ja, da skjønner dere også at disse bildene er fra i går sant? Går jo helt i surr med denne tidsforskjellen, men så lenge noen bilder blir publisert, er vi vel alle fornøyd.. Hehe! 

Stor god klem til dere alle fra en svidd bergenser ♥