Annonse

BEACH LIFE

Løøørdaaag!

Deilige lørdag, selvom formen er sånn så som så. Vi var på skikkelig party i går i ren Ibiza-stil, og da Jason Derulo toppet hele driten stod vi klare med dance moves og store smil. Steike så gøy, men det skal jeg fortelle mer om senere, sammen med bildene jeg skal vise dere. Hurra. 

Her kommer litt flere beach-bilder fra gårsdagen.. FOR en deilig dag! Vi leide en sånn seng med tak over som dere ser under her, og gjennom hele dagen fikk vi slappet av til det fulle i denne superdigge sengen mens solstrålene tittet inn til oss. Deilig!

// Bikini fra Hot Anatomy (her

Nå må vi komne oss opp og ut. Vi sov forbi frokosten i dag, så den får vi ta igjen på en av de hyggelige restaurantene her nede. I tillegg skal vi leie bil i dag for å utforske Ibiza, og jeg hører rykter om et hippie-marked vi bare MÅ besøke. SOM jeg gleder meg!

Kameraet blir med meg på tur, så det er bare til å glede seg til en ny update senere i dag. 

Ellers da? All good in the hood?

SMASK ♥

Annonse