BEACH LIFE

//Lokal tid: 11.35

Vi har hatt et par dager med litt overskyet vær her i Sayulita, som i grunn har vært ganske deilig. Det har liksom ikke vært så drepende hett, men i går tittet solen frem, som resulterte i en tur på stranden. Vida Lill fra vår PH-sesong er også på ferie i Mexico med kjæresten, og vi dro altså sammen til Sayulita for noen dager siden. Vi har hatt det så ufattelig koselig, og når man er på en helt ny plass, er det jo gull å være sammen med noen som har vært her før – helt perfekt. I går møtte vi også på flere kjentfolk fra Norge, så vi var en glad og god gjeng som stakk på jungelvandring for å finne en hemmelig strand som få vet om.

Vi gikk oss litt vill på turen, men kom altså frem til slutt. Og det vi kom frem til var en bortgjemt strand uten en eneste turist. Det var vel et par-tre lokale som chillet der da vi kom, men utover det hadde vi faktisk hele stranden for oss selv. Skyene begynte å melde sin ankomst ganske kort tid etter vi la oss ned, men det gjorde liksom ingenting siden det var så deilig temperatur, og siden vi var i et såpass trivelig selskap. Det ble gode samtaler, litt kortspill, latter, en digg lunsj som vi hadde tatt med i sekken, og et par iskalde Corona. Fryseelementer sørget for kald drikke, som gjorde hele opplevelsen ekstra bra. Sayulita, ass… Vi vurderer seriøst å flytte ned her for et par måneder – det er så deilig her.

Vi ble liggende i noen gode timer før vi vandret tilbake, og da ble det afterbeach og noen superdigge margaritas på en herlig strandbar. Dette ble virkelig en perfekt avslutning på en deilig dag, og etter vi hadde slurpet i oss dette vidunderet av en drink, dro vi hvert til vårt, for å slappe av og gjøre oss klare til kveldens middag. Det er jo så koselig å gå ut og spise med en god gjeng, og det hele endte med en nightcap og en tequila rundt midnatt. Her i Mexico får man jo søren meg tequila uansett hvor man går – og i de aller fleste tilfellene er den gratis. Den serveres som en liten oppmerksomhet til gjestene – som om det skulle være verdens største selvfølge at alle drikker tequila, haha. Jeg takler jo egentlig ikke denne typen brennevin, men tro det eller ei, så har jeg fått bittelitt mer sansen for det etter alle disse dagene. Legg merke til «bittelitt» , tequila er og blir noe jeg aldri kommer til å kjøpe inn til barskapet, hah! Godt i margaritas, men alene? Fysj!

     

Klokken nærmer seg 12.00 her i Mexico, og vi skal straks møte gjengen til en sen frokost før de reiser videre. Vi får vel hive på oss fillene, og komme oss ut i solen. Jeg har masse snapshots på lur til dere, som jeg skal sette på opplasting nå når vi stikker til frokost… Det tar jo en evighet, vet dere – zZZzzzz!

Nyt dagen, fininger ♥