Annonse

BEAR WITH ME!

Fredag, freeedaaag, freeeeedaaaaag!

Er det ikke deilig? Fredag, knallsol og bursdagshelg, hurra! I morgen entrer jeg det siste året i tjueårene, og det skal feires med mine aller beste venninner. Stille og rolig nå i helgen, og så klinker Pay og jeg til med en felles feiring neste helg. Hun har bursdag neste uke, så her blir det mye hurramegrundt-stemning, haha!

Jeg må bare be dere om å holde ut med meg disse dagene.. Leiligheten står på hodet, vi flytter ut på mandag, og jeg har tusen ting å gjøre på jobb. Derfor blir bloggingen bittelitt amputert, men jeg gjør så godt jeg bare kan for å stikke innom dere to ganger daglig  Dere er jo det aller viktigste!

Alt jeg tenker på om dagen er innredning, interiør og hvordan man kan skape det perfekte uterom. For første gang i historien, eier vi en crib med relativt stor hage, og denne plassen skal bli en oase som er så innbydende og herlig, at man til og med vil sitte der ute midt på vinteren, haha. Dette blir så bra, og under her ser dere noen bilder som ligger lagret i hage-inspo-mappen min på datan. 

Åh ♥ Mandag kan ikke komme fort nok!

Nå må jeg få gang, men jeg lover å titte innom senere. Jeg har et veldig inspirerende og motiverende blogginnlegg på lur!

Nyt dagen

Annonse