Annonse

BEAUTIFUL BEAUTY BAGS

Hei igjen, nydelige lesere ♥

Behandler søndagen dere bra så langt? 

I dag er jeg i realt bloggmodus og sitter her og koser meg med søndagens blogginnlegg. Like før jeg virkelig kunne ta helg, fikk jeg en herlig samling av de splitter nye MAST beauty bags fra MakeStyle, og disse blir jeg selvfølgelig helt nødt til å vise dere.

Jeg har jo sverget til Lulus tidligere når det kommer til sminke- og toalettvesker, men denne serien her er mye finere i kvaliteten, den finnes i enda freshere farger, og når jeg kan putte det lille utvalget av sminken jeg bruker nedi en knall rosa sminkeveske, blir jeg faktisk litt ekstra happy. Er de ikke fine? 

Dere kan se hele det deilige utvalget av MAST-veskene HER, og i tillegg glede dere over lanseringstilbudet som gir 100kr i avslag på alle vesker. Juuubiiiiiii ♥

Æææ, nå er det jaggu ikke lenge til neste episode av Robinson, og etter sending legger jeg som lovet ut en liten oppsummering fra episoden. Håper og tror at det er kjekt for dere og lese litt om hvordan det egentlig var på øyen, og i tillegg få vite hva som aldri ble vist på TV. 

Stay tuned, superstars ♥

Annonse