BEAUTIFUL BERLIN

FOR en by! FOR et vær! FOR noen omgivelser…

Jeg ELSKER denne byen, og kan ikke fatte og begripe hvorfor jeg ikke har vært her før. Hvorfor i himmelens navn har jeg ikke tatt turen til Berlin tidligere? HÆ? Dette er jo byen hvor StyleConnection er skrevet på hvert eneste gatehjørne.. Heheh. Jeg har ikke sett så mye fargerik og deilig street art på én og samme plass, og dette er virkelig byen som får en hver muggen jævel til å trekke på smilebåndet.

Åh ♥

Jeg har altså dratt med meg min herlige venninne, Sandra, på tur. Vi har ikke kjent hverandre lenger enn noen måneder, men kjemien mellom oss er helt fantastisk, og derfor er det så himla kjekt å dra på tur sammen for å bli enda bedre kjent. Det er ikke ofte man får flere og skikkelig gode venninner i «sen» alder, men dette er virkelig en person jeg har blitt ekstremt glad i på kort tid. Vi er så like på så mange områder, vi elsker å reise begge to, vi er to reale livsnytere, og Berlin har stått på reiseønskelisten til både henne og meg. Derfor var det ingen tvil om hvem jeg ville ta med meg da Belinda måtte trekke seg…

Dagen i dag har gått med til bittelitt shopping, men mest skåling, skravling, latter og tusling. Vi har sett så mye flott, men ikke en brøkdel av alt vi vil se, og heldigvis har vi to hele dager igjen til å virkelig suge til oss alt hva Berlin har å by på. Kameraet er selvfølgelig med overalt, og under her får dere en stemningsrapport fra dag 1. Vi koser oss max! 

Solbriller fra QUAY // lue fra Nelly (her) // jeans, skjerf og cardigan fra Monki // denim skjorte fra Noisy May // platforms fra Adidas (her

Er det ikke helt fantastisk her? Jeg som er så inn i granskauen begeistret for denne street arten, har jo faktisk havnet rett i godteposen, og jeg elsker det! Fikk dere med dere at jeg digger Berlin eller? Ja? Supert! Hehehhe.

Nå skal vi begynne å gjøre oss klare til kveldens konsert, så da vil jeg bare ønske dere alle en magisk fredagskveld. Har dere noen spennende planer? 

LOVE YOU ALL ♥