Annonse

BEAUTIFUL BRACELETS

Aloohaaaa ♥

Har dere det fint i dag, skjønninger? 

Det er lørdag, vi nyter en slow morning i sengen, kaffen står på nattbordet, og starten på dagen er perfekt. Dennis koser seg med film mens jeg koser meg med bloggen, og nå tenkte jeg å vise dere verdens fineste armbånd. Husker dere at jeg tipset om armbåndene fra Hipanema da jeg var i New York? For å si det sånn, så ble jeg selvfølgelig helt nødt til å klikke to av disse armbåndene hjem med det samme jeg var tilbake i cribben, og disse armbåndene dumpet ned i postkassen min like før helgen. 

Er de ikke vakre?? Jeg har ikke sett noen finere armbånd, og selvom de koster litt var det virkelig verdt hver eneste hundrelapp. Fineste armbåndene i hele verden!!

Pink & Peach HER, Blue & Green HER

Fine, eller hva? 

Kvelden i går var forresten helt herlig, og vi koste oss gløgg med skalldyr, noe godt og alkoholfritt i glasset, to filmer, og selvfølgelig en gigantisk godtepose. Det gjorde virkelig godt for både kropp og sjel etter den noe ville torsdagen, og i dag er vi friske og raske og klare til å omfavne denne deilige dagen. Vi snakker en god lunsj med hvitvin i solen, og i kveld skal vi ut og leke med chicksa. Perfekt lørdag!

Hva er deres planer for dagen, darlings? 

SMASK ♥

Annonse