Annonse

BED TIME STORIES

Happy Good Morning, Darlings ♥

Morgen hos dere, midt på natten her hos oss, og mens dere leser dette er vi ute og danser på et av byens tak. MED MINDRE vi er blitt såpass gæmliser at vi allerede har sovnet, men det tror jeg ikke for da ville jeg jo faktisk skrevet noe helt annet. HAHA!

Kvelden skal dere få høre mer om senere, men først over til denne fotosjuuuten jeg snakket om i går. Betty fikk en glimrende idé som innebar at vi ikke trengte å gå utenfor døren for å ta bilder, så da slo vi de kreative og nørdete hodene våre sammen, staget en kul setting og satte i gang. ETTER en aldri så liten line dance midt på gulvet som et resultat av at vi faktisk bare er GEEKS av natur MED CAPSLOCK. Jaja.. Man får det ikke mer moro enn man lager sjææl! Heheheh. 

Men dere? Denne sjuuuten.. Jeg har dødd etter å vise dere denne ubeskrivelig kule jakken min fra Adidas, de nye Dr.Martens bootsene i leopard, den nye supertacky og altfor kule snapbacken min, og selvfølgelig toppen fra StyleConnection. ENDELIG oppstod en gylden anledning til å vise dere nettopp disse favorittproduktene, så da er det bare til å bla seg igjennom innlegget og samtidig prøve å forestille seg hvor dumt det faktisk må se ut når vi prøver å leke oss både foran og bak kamera. HEHE!

Jakke fra Adidas/Junkyard (her) // Topp fra StyleConnection (tilgjengelig i nettbutikk i juni) // Dr.Martens fra Junkyard (her) // Sweat shorts fra Urban (her) // Snapback fra Adidas 

Jadda.. Her sitter jeg altså.. I en haug av nye tilskudd til garderoben og bare, «heeeeiiii blooggeeeeen«, iført et par items alle faktisk burde ha i klesskapet sitt. Sånne klær som det her gjør noe med humøret, vet dere. Wuuhuu!

La oss slå av en prat senere da, så vet jeg litt mer om hvordan kvelden har vært. La oss alle bare krysse fingrene for at den har vært magisk, capiche?

SMASK, KLASK & DASK

Annonse