BEDRE ENN PARTERAPI?

Annonse: Plusstid Home

Når Dennis og jeg krangler, så er det som regel grunnet arbeidsfordelingen her i heimen. Jeg er nok ikke alene om å ha en samboer som ikke er den mest ryddige – ei heller den som helt ut av det blå tar moppen eller støvsugeren fatt. Problemet er jo at jeg også er en skikkelig kontrollfreak som ønsker at både rydding og vasking foregår på min måte, så derfor har vel Dennis bare skjønt at det er bedre å la være. Sånn siden jeg alltid skal pirke eller poengtere at noe er feil.

Jeg er fullstendig klar over at det er jeg som er problemet her, og at jeg har mye å jobbe med. Fy fader – jeg kan faktisk være en skikkelig kjerring til tider, men velger å tenke at det i hvert fall er en positiv ting at jeg faktisk er klar over det, haha. Jeg må lære meg å slippe taket og slippe Dennis til, for er det noe jeg setter pris på, så er det jo når han tar i et tak. Og som nevnt – dette har ført til ekstremt mange krangler og dårlig stemning.

Dere kan jo tro hvor innmari glad jeg ble da jeg fikk en forespørsel om samarbeid med Plusstid Home. En løsning hvor man hovedsakelig kan bestille rengjøring av hjemmet med god samvittighet. Problem solved, tenkte jeg! Dette er jo søren meg bedre enn parterapi! Flere av dere har nok kanskje registrert at jeg har hatt et par møter i huset hvor både Amalies Jul og Huset med det rart i ble spilt inn? For å si det sånn, så har jeg aldri vært på møter i hyggeligere lokaler enn Plusstid Home. Ikke nok med at jeg har fått tilbringe tid i huset hvor mitt soleklare favoritt-Barne-TV-program ble spilt inn, jeg har også fått en skikkelig introduksjon at Plusstid Home, og blitt godt kjent med det fantastiske teamet bak konseptet. Og dette her er jo så viktig for meg når jeg går inn i et samarbeid med en ny aktør.

HVITT ARBEID – RETTFERDIG LØNN

Jeg har lært så mye i denne prosessen, og i tillegg fått en skikkelig tankevekker. For hvor mange er det vel ikke som tar på seg oppdrag i å vaske i norske hjem -som ikke er i nærheten av å få betalt det de faktisk fortjener for den jobben de gjør? Å være renholder er ingen spøk – se nå bare på hvor utslitt man selv blir når man skal vaske hele huset, og det som gjør Plusstid Home så innmari bra, er at arbeidet er hvitt, og lønnen rettferdig. Det er en skam at enkelte ender opp med å vaske en 70 kvm leilighet for en hundrings – og tro meg… Det er dessverre mange der ute som utnytter sårbare mennesker i en håpløs situasjon.

Tenk på dem som er ny i Norge, f.eks. Som prøver å komme seg i arbeid og integreres i samfunnet. Det er ikke bare enkelt om man ikke blir en del av et arbeidsmiljø, og Plusstid Home gjør alt de kan for å tilrettelegge for at bl.a noen som er ny i landet vårt, skal komme seg i arbeid, lære språket, og få seg en jobb de kan leve av og være stolte over. Plusstid Home skaper rett og slett arbeidsplasser og et godt arbeidsmiljø, og det gjør meg så glad langt inn i hjertekroken. Jeg er skikkelig stolt og glad over dette samarbeidet! Ikke bare blir leiligheten vår skinnende ren – det blir også mindre krangling mellom mannen og meg, og i tillegg bidrar vi til at noen får det litt bedre.

RABATTKODE

First thing first…

Det er superenkelt å bestille rengjøring – du klikker her, og taster deretter inn diverse info som størrelse på leilighet, samt hvor ofte og hvilken type vask du ønsker. Du kan enkelt velge tilleggstjenester som bl.a vask av vinduer, kjøleskap eller komfyr. Deretter får du opp en totalkostnad, som gjør hele prosessen oversiktlig og ryddig! Dette er et stort pluss. Noe annet som også er skikkelig positivt, er at du også kan få installert Yale Doorman, som gjør det å få regelmessig renholder på besøk til en lek. Yale Doorman gir deg nemlig mulighet til å dele kode på døren som varer i tidsrommet hvor renholderen er på besøk, slik at de kan komme til deg selv om du ikke er hjemme. Tommel opp!

Jeg har også en skikkelig gladmelding på lur. Dere får nemlig 20% avslag på første bestilling ved å ta i bruk rabattkoden: KRISTIN20Koden er gyldig til og med 31 mars!

DEN DYREBARE TIDEN

Vi har valgt en regelmessig rengjøring hjemme hos oss, og dette kommer vi til å sette ekstra stor pris på når vi nå får en ny sjef i huset. Det er vel ingen av oss som kommer til å ha så fryktelig mye overskudd, og i tillegg handler det jo om å bruke den tiden man har til overs, til noe som faktisk gir en glede og energi. Barn i hus eller ikke, den ekstra tiden man har – og som man ofte bruker på vask av huset, er så ufattelig dyrebar. Den tiden skal vi fremover bruke på babykos, hverandre og til å hente oss inn igjen. Så kan vi overlate den tøffeste husvasken til noen som faktisk er sinnsykt god til det!

Nå babler jeg i vei her, men det blir liksom sånn når man er så innmari happy med ny samarbeidspartner. Jeg vil jo så gjerne fortelle dere om hvem disse er og hvilke gode verdier de har – det vet jeg jo at dere setter pris på! Det nok noen av dere som er spent på om vi var fornøyde med første vasken eller ikke, og la meg bare si det sånn; HALLELUJA! Jeg trodde jeg var god på husvask, liksom, og at ingen andre i hele verden kunne utkonkurrere meg. Vel, så feil kan man ta. Jeg ble slått med glans rett ned i støvlene! Aldri før har cribben vår vært så strøken som etter vi hadde renholder på besøk – nå kan vi til og med se ut av vinduene også, haha.

#DENFØLELSEN

Å komme hjem til nyvasket hus er uten tvil verdens beste følelse. Duften av rent hjem slår det meste, og det var ikke et støvkorn igjen i en eneste krik eller krok. Til og med veggene var vasket der det var nødvendig, og leiligheten har aldri vært så fin.

Vi valgte å bestille vask på en onsdag – laveste pris får man nemlig fra mandag til onsdag, og dessuten er en sånn midtuke-rengjøring helt genialt. Det handler jo rett og slett om å unne seg litt luksus på en dag som ellers kan være litt kjip – plutselig kan liksom ukens første og kjipeste dager bli de aller beste! En onsdagsvask var midt i blinken for oss, i hvert fall med tanke på at jeg fikk besøk av Belinda på torsdag. For en gang skyld kunne jeg invitere henne inn i et strøkent hjem, haha, og det var en skikkelig god følelse. Målet mitt er jo også å kunne få uventet besøk når som helst, uten å få panikk over at leiligheten er snudd på hodet. Regelmessig rengjøring motiverer meg rett og slett til å holde huset ryddig og pent – dessuten er det lettere å vedlikeholde.

VELKOMSTGAVE

Ved første bestilling får man en gratis velkomstgave til en verdi av 710 kroner. En goodiebag, rett og slett, som inneholder alle de produktene renholderen trenger for å vaske og gjøre det lekkert i leiligheten din. Det beste er at produktene som brukes er både bærekraftige, svanemerket og veganske, så den gode samvittigheten får dobbel betydning. Hvitt arbeid og bærekraft i skjønn forening!

Klar-serien er tøff på smuss og fett, og er drøy i bruk. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser som gjør vasken effektiv, uten unødvendige kjemikalier. Produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud, og har en mild og behagelig duft.

HA DET GODT HJEMME

Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen… Renholderen vår er den skjønneste jenten som gjorde det lille ekstra for at vi skulle bli happy – som bl.a å puffe putene og legge dem lekkert i både sofa og seng. Små detaljer som betyr så mye.

I tillegg skiftet hun på sengen, og jeg er nok ikke alene om å mene at det er verdens kjedeligste oppgave. Herlighet så deilig å få det gjort, i hvert fall nå når jeg er høygravid. Å skifte sengetøy på dobbeldyne er rett og slett et mareritt, haha. Jeg må jo selvsagt tilføye at Dennis har vært flink å hjelpe meg med akkurat denne oppgaven, men det er jo deilig å slippe!

Åhåj! Dette har gitt – og kommer til å gi oss så mye glede. Jeg kan ikke anbefale rengjøring med Plusstid Home varmt nok, og håper dere kjenner den enorme begeistringen gjennom teksten ♥

Nå er våren her, og hva passer vel da bedre enn en skikkelig vårrengjøring? Få 20% avslag på første bestilling ves å ta i bruk rabattkoden: KRISTIN20. Klikk her for å bestille!

Vi har akkurat kommet hjem etter årsmøte i sameiet, og skal nå gå i gang med middagen. Ellers er planen for kvelden å innta sofaen med en ny episode av Klovn. Det er uten tvil verdens kleineste serie, men gud bedre så komisk. Jeg ler like mye av hver eneste episode, samtidig som jeg blir så flau at jeg får vondt i kroppen, haha.

Har dere en fin kveld?