Annonse

BEDRE SENT ENN ALDRI!

God søndagskveld, vakringer ♥

Litt tidligere i ettermiddag møtte jeg Pay – egentlig bare for å overlevere noe greier, men så endte vi opp med å tusle litt rundt i solen her på Løkka. Den lille vandringen vår fortsatte ned mot Akerselven og kjælighetsbroen – som jeg by the way ALDRI har sett før. Fy fader så flaut..

Jeg har sett denne skjønne broen på Instagram, og vært så glad for at vi har en slik bro i Oslo, med inspirasjon hentet fra Pont des Arts-broen i Paris. At jeg ikke har fått den med meg før nå er en skam – den er jo bare et steinkast unna cribben, men så er det jo bedre sent enn aldri. Man bør virkelig bli flinkere til å leke litt turist i egen by, til å virkelig åpne øynene, og ta seg tid til å titte på alt det fine som gjemmer seg her og der.. Slikt gjør godt for sjelen!

Sweat Skirt fra StyleConnection HER // Leopard Flower hoodie fra StyleConnection (coming soon) 

Nå er Dennis og jeg akkurat ferdig med middagen – deilig indisk levert rett på døren, og nå blir det film i sofaen frem til leggetid. Perfekt!

Har dere hatt en fin søndag, fininger?

Annonse