Annonse

BEDROOM MAKEOVER

Helloooooo ♥

Det er soool, livet smiler og jeg sitter på Gardermoen og venter på å komme med til Stavanger. Værmeldingen for helgen viser en knallgul sol UTEN sky, og jeg gleder meg så uendelig til å nyte helgen sammen med verdens deiligste mann. Jeg får ikke nok av han, og jeg klarer ikke slutte å fantastere om hvor innmari fint vi kommer til å få det når vi flytter sammen. Forhåpentligvis blir det ikke lenge til, og hver dag går jeg rundt med store planer om en aldri så liten makeover på soverommet.

Det sier seg selv at knallrosa gardiner og sengegavl er uaktuelt hvis Dennis skal føle seg noe som helst hjemme, så nå er det snart på tide å bytte ut de største mengdene med rosa mot noen litt mer nøytrale farger som vi begge kan trives med. Ikke pokker om han skal leve i en rosa atmosfære med perlekleshengere og rosa detaljer… Det overlater vi til noen andre, for her i huset skal det faktisk synes at det er to av forskjellig kjønn som har valgt å flytte sammen. HEHEHEH!

Under her ser dere inspirasjonen min, og jeg ser for meg en fin kombinasjon av sort, dark mint, hvitt og en røff mønstermix. Kanskje jeg også kommer til å mixe inn litt oransje, og herlighet så gøy det skal bli å gå i gang. YEY!


1. Råkul skjermvegg HER 2. Pyntepute HER 3. Røffe nattbord HER 4. Vegglampe HER 5. Hvitt sengesett HER 6. Pyntepute med herlig mønster HER 7. Zebramønstret pyntepute HER 8. Kule krukker til oppbevaring HER 9. Industriell krakk HER 10. Duftlys fra Kremmerhuset

Hva tror dere? Dette kan bli ganske fresht, sant?

Nå flyr jeg av sted, så da skrives vi fra Siddisbyen litt senere. Hva er planene for kvelden, sweethearts? 

LOVE 

Annonse