Annonse

BEDROOM UPGRADE

Jeg hadde egentlig tenkt å vente med å vise soverommet før vi har fått malt veggene, men så tenkte jeg at det blir enda kjekkere å se det endelige resultatet, om dere får en liten smakebit underveis. Det som er nytt til nå er gardiner og sengegavl, og det er jo helt utrolig hvor store endringene blir ved såpass små og enkle grep. Gardinstangen er faktisk en dusjstang, sånn siden jeg ikke orket å begynne å skru og måle opp, haha. Denne her holdes på plass av fjæringen inni stangen, så den kunne jeg montere på 1-2-3. Jeg har heller ikke sydd ferdig pynteputene, men likevel ser man en klar og herlig endring.

At vi ikke har hatt gardiner tidligere kan jeg ikke forstå – de bidrar jo til å gjøre rommet så mye lunere og koseligere… Når de hvite veggene blir mørk blågrå, blir det altså bare så hyggelig her inne – jeg gleder meg sååå til å legge meg på et mørk soverom!

Det er bare til å spørre i vei i kommentarfeltet om dere lurer på hvor ting er fra, så skal jeg svare dere der ♥ Og hvis dere lurer på hvordan rommet så ut før, finner dere bilder i dette innlegget. Der finner dere også oppskrift på sengegavl!

Har dere en fin lørdag, skjønne venner?

Annonse