Annonse

BEDROOM UPGRADE

Ojoj..

Det blir mye interiørsnakk om dagen, men det går bra sant? Det er jo det eneste som står i hodet mitt fortiden, i hvert fall etter jeg kjøpte det gule skapet på IKEA. Gult er kult. DØDSKULT!! Så derfor kjøpte jeg også et nytt GULT nattbord på IKEA.

De chunky sorte nattbordene tok så mye plass på det knøttlille rommet, så dette her ble hundre ganger finere. Og så kjøpte jeg en slags sjenk til å ha på Dennis sin side av sengen i stedet for nattbord. Herlighet så supert.. Sånn siden vi trengte mer plass til oppbevaring av både klær og stasj.. Nå er soverommet nesten helt komplett, i hvert fall etter at jeg fikk klistret opp palmene som jeg har hatt liggende i snart to år, for de var freshe, eller hva? 

Selvom det tok et helt liv å få dem opp på veggen i kombinasjon med en gigantisk dose tålmodighet, klarte jeg å gjøre jobben med et smil. Jeg var jo så spent på om resultatet skulle bli like fint som jeg hadde sett for meg, og vet dere hva? Jeg synes det ble enda bedre enn jeg trodde. Det var akkurat det som manglet.. Palmer (som jeg er så glad i) rett ved siden av sengen. 

Love it!

Palm sticker HER

Hmm.. Hva mer mangler nå da? 

Burde jeg kanskje trukket om sengegavlen? Den var jo knall rosa på et tidspunkt, men det blir for girly med hensyn til Dennis, haha. Men kanskje blå? Eller lilla? Eller sort? Hva synes dere? Og hva med gardinene? Burde ikke disse være i en annen farge? 

Skjønner dere eller? Haha, jeg blir jo aldri ferdig, men når jeg en eller annen gang kommer i mål, da skal jeg lage en oppgradert video av hele leiligheten. Jeg ser at flere av dere etterlyser dette, så det skal jeg selvfølgelig lage til dere på et litt senere tidspunkt. 

Nå må jeg få gang.. Jeg skal nemlig på date med mannen, og SOM jeg gleder meg.. Det er så lenge siden vi var ute og spiste, delte en flaske vin og bare var kjærester.. Dette blir så kos, og daten avsluttes selvfølgelig med Bloggerne kl. 21:30 på TV2 Bliss! Dere skal se på, sant? Hahahahah!! Tror denne episoden blir litt funny. 

Nyt kvelden, fininger, så skravles vi snart!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse