Annonse

BEDROOM!

God morgen, skjønninger 

I dag er jeg faktisk skikkelig glad for at det er mandag og ny uke, for i dag er dagen hvor jeg skal få orden i sakene én gang for alle. Kontoret mitt er fortsatt bombandert med flytteesker og ting, men i dag har jeg altså ryddeånden over meg, og kommer ikke til å gi meg før alt er strøkent.

Det skal bli så innmari godt med et eget kontor hvor jeg kan konsentrere meg og være kreativ, og det skal i tillegg bli så fint å kunne lukke døren bak seg når kvelden nærmer seg, og si at arbeidsdagen er over for i dag. Frem til nå har jeg jobbet fra alle husets rom, noe som fører til at jeg aldri klarer å koble helt av. Macen er alltid oppe, papirene flyter over spisebordet, og leilighetene jeg har bodd i har egentlig bare føltes som et eneste stort kontor. Det skal bli så fint med denne forandringen, og jeg gleder meg til å vise dere mitt fargerike og kreative arbeidsrom. 

Før vi går over til kontoret, er det på tide å vise noen bilder fra soverommet..

Guri land som jeg elsker denne plassen, og det er så godt med et soverom som slipper inn mye lys, og som i tillegg føles behagelig og avslappende.

Det var nemlig ikke tilfelle i Toftes Gate, så her inne merker jeg at det er godt å være. I tillegg har vi skråtak, og jeg ELSKER skråtak. Jeg synes det er så vanvittig koselig, og at det skaper en lun atmosfære. 

Nå mangler vi nye nattbordslamper og litt snacks på veggene, i tillegg til et digg teppe på gulvet..

Seng, sengetøy og nattbord fra IKEA // Putene har jeg sydd selv // Ananaslampe og lite bord fra Åhlens // Lysestaker fra Betty/Danmark // Vase fra Finn Schjøll

Hva synes dere? You like?

Sees senere, vakre venner. Da har jeg kanskje noen bilder fra kontoret på lur til dere, så stay tuned!

Klem i fleng 

Annonse