BEGYNNELSEN PÅ NOE BRA!

//Annonse

Yooooo ♥

Enda en dag er over… En solfylt dag i vårt tilfelle, og det var bare så skjønt å tusle rundt på Løkka i solen litt tidligere i dag. Solen varmet, og jeg kjente vårstemningen snike seg innpå meg, da vi passerte en mann som satt ute på café og leste bok. Det er nok altfor tidlig å glede seg over våren, for vi skal nok gjennom noen nye kalde runder med snø og minusgrader, før vi virkelig kjenner en ny årstid på kroppen.

I starten av Januar satt jeg opp noen mål på listen min, og et av dem var å bryte vaner. Jeg nevnte så vidt for dere at jeg skulle teste Samsung Edge, og jeg kan ærlig si at Samsungen og jeg ikke var i nærheten av venner i starten. Det er utrolig hvor tricky det faktisk kan være å bytte telefon, og det er ingen tvil om at man må gi seg selv litt tid, og i tillegg være tålmodig. Jeg har vært på nippet til å slenge hele telefonen i veggen ved flere anledninger, men når det løsner, så er det nesten som om at en ny verden åpner seg, haha. 

For meg er kamera svært viktig – det kommer nok kanskje ikke som et stort sjokk, haha. Kameraet er med meg overalt, og jeg tar bilder av alt jeg kommer over… I hvert fall nesten. Jeg er naturligvis avhengig av et skikkelig kamera til mitt bruk, men jeg har flere ganger tenkt at det ville være så vidunderlig om kameraet på telefonen faktisk var såpass bra, at jeg kunne nøye meg med telefonen i sosiale settinger.

Det er nemlig ikke alltid like lett å dra med seg speilrefleksen på byen eller på café med jentegjengen, og det magiske med Samsung, er at kameraet er såpass bra at jeg kan bruke det i bloggsammenheng. Halleluja og hurra! 

Under her har jeg gleden av å by på et realt bildedryss fra denne solfylte dagen, og alle bildene er tatt med nettopp denne Samsungen. Ganske FAB, ikke sant? Kamerafunksjonene tillater deg til og med å ta bilder med blurry bakgrunn. Det er sånn vi bloggere liker, vett, haha!

Litt vel mye blomsterbilder, I know, men når man kommer over et såpass deilig blomsterhav som det her, er det bare til å knipse i vei. På tross av mange rare blikk, haha. Folk ser alltid veldig rart på meg når jeg tar bilder av blomster, og det forstår jeg jo egentlig veldig godt…

Men okei… Fine bilder, sant?

At kameraet er så bra som dette, er det jeg foreløpig setter aller størst pris på når det gjelder denne Samsung Galaxy S6 Edge. Vi må fortsatt bli enda bedre kjent for at jeg virkelig skal kunne falle for andre funksjoner og oppsett, men andre ting jeg foreløpig digger, er kalenderfunksjon, design, og de supersøte emojosene, haha. De er jo hundre ganger herligere enn hva jeg er vant til, og fargene er enda freshere. Utrolig hvor stor pris man kan sette på neonrosa emoji-hjerter, haha!

 Jeg tror absolutt at dette er begynnelsen på noe bra! Jeg gleder meg til fortsettelsen, og til jeg kan fortelle enda mer om hva jeg liker/ikke liker med denne telefonen. 

Del gjerne litt erfaringer i kommentarfeltet, om dere har en Samsung – det hadde rett og slett vært supernyttig og veldig kjekt ♥

Hva står på planen hos dere i kveld da? Her i huset har vi begynt på en ny serie, da vi plutselig ble ferdig med «Broen«. Noe så kjedelig! Er det ikke tre sesonger av denne serien? Det trodde i hvert fall vi, og skuffelsen var derfor stor da vi satt oss godt til rette for å se fortsettelsen, for så å oppdage at den ikke var tilgjengelig på Netflix. Buuuhuuu!

Klem i fleng ♥