BEHIND THE SCENES

Hallaisen fra Stavanger ♥

Virkelig det beste stedet jeg kunne vært akkurat nå, og selvom det var bittelitt overskyet i morges, skinner solen nå fra blå himmel. Lenge leve vår, sier jeg bare! For en deilig tid, og spesielt deilig når man kan tusle rundt i solen, hånd i hånd med kjærligheten. 

Som jeg nevte for dere i forrige innlegg, dro jeg til Stavanger i dag for å spille inn en dokumentar sammen med Dennis. Dokumentaren blir dessverre ikke sendt før til høsten, MEN innholdet tror jeg er verdt å vente på, og kommer til å handle om noe så klissete som kjærleik. Jeg lover å komme tilbake til dere med sendetidspunkt, og selvfølgelig kommer jeg til å legge episoden ut på bloggen. Trallalaa!

Her er noen snaps fra dagen, og selvfølgelig måtte TV Vest filme hvordan en typisk Dennis&Kristin-dag ser ut – Med Dennis i fotografrollen, og med meg poserende som en idiot i fargerike omgivelser. Hehehe!

Har dere forresten fått med dere at jeg har fått fatt i de råeste Docs’ene EVER?? Freshe, eller hva? Shopping i Berlin, ass! Gotta LOVE it ♥

Nå skal vi ut i solen, drikke en øl, og handle inn til kvelden… Vi tar daten i sengen stedet, og det tror jeg blir helt riktig! 

Hva står på agendaen deres i kveld da?

SMASK ♥