Annonse

BEHIND THE SCENES

Happy Tuesday, Lovelies ♥

I går.. Åh! Husker dere at jeg fortalte om den fantastiske gaven jeg fikk av de enda mer fantastiske venninnene mine i forbindelse med lanseringen av StyleConnection? For de som ikke husker det, så fikk jeg en fotoshoot i gave som et klapp på skulderen, og denne shooten fant sted i går. Er det én ting som er hyggeligere og mer betydningsfult enn alt av gaver, så er det bilder som blir et fint minne gjennom resten av livet, og bildene fra gårsdagen kommer alltid til å minne meg på den fantastiske vennegjengen min i Oslo.

Ingen av oss trives noe sånn spesielt godt foran kamera, men det ble en sinnsykt morsom opplevelse, og vi klarte å velge ut noen superhyggelige bilder som blir med oss videre. Beste gaven, beste gjengen ♥

Gleder meg til å vise dere resultatet når jeg får bildene tilsendt. HUrra!

Men dere? Apropos StyleConnection og åpningen av nettbutikken.. Jeg er så lei for det, men det har blitt litt forsinkelser på denne fronten, noe som selvfølgelig er helt vanlig i startfasen når det er mange ledd som spiller inn. Jeg må bare be dere om å være bittelitt tålmodig, for nettbutikken åpner veldig snart, og dere skal selvfølgelig bli informert omkring åpningsdato fortløpende. Høres det fint ut? Please si JA! 

Har dere en fin dag?

LOVE YOU ALL, og forresten så er det herlig å se tilbakemeldingene rundt forrige innlegg. Jeg elsker å skrive dypere tekster når dere engasjerer dere i kommentarfeltet, deler og liker ♥

Annonse