Annonse

BEHIND THE SCENES

Hallo fra Stavanger ♥

Jeg har vært i gang siden klokken NULL FIRE NULL NULL i natt, og sitter i skrivende stund i en stol i en magisk suite på Scandic Stavanger City, mens Belinda krepper håret mitt. Elin er ferdigsminket, og Anna er nestemann i stolen. I dag er det nemlig duket for en heftig StyleConnection fotoshoot, og jeg har selvfølgelig fått med meg de beste modellene i verden!

Therese tar seg av sminken, Ane står bak kamera, og Belinda lakker neglene i OPI. FOR en dag! I dag er jeg sjukt lykkelig og stolt.. Tenk at alle disse fine menneskene er her for å bidra til TIDENES shoot for mitt helt eget klesmerke.. Åh, jeg er så takknemlig ♥

Jeg gleder meg max til å vise dere flere bilder, både stemningsbilder, og det endelige resultatet.. Dette blir magisk!!

Nyt dagen, vakre venner. Måtte den bli like fin som dere ♥

SMASK

Annonse