Annonse

BEHIND THE SCENES

Happy ettermiddag, skjønnheter ♥

FOR en dag vi har hatt i dag.. Sprudlende og GØY!

Katinka og hennes roomie, som også er en superflink make-up artist, er nemlig helt RÅ på å lage kule streetfashion-videoer, og i dag har vi mekket i hop noe sprudlende greier med meg og min lille baby – StyleConnection. Iført SC fra topp til tå, og sminke by Rikke, klarte vi å fange noen elleville øyeblikk i en pimpet tiki-bar ute i hagen, og jeg kribler i hele kroppen etter å se det ferdige resultatet.

Jeg blir jo så stolt når jeg ser hvor rå klærene mine er på on cam, og da vi beveget oss ut i parken, var det tydeligvis flere som mente at klærene var kule, haha. Jeg ler meg ihjel når jeg tenker på det – en ung, kul dude kom nemlig bort til oss da vi var midt i filmingen, og bare; «fy fader ass, sjuukt fet stil, ass«, haha! Jeg ble jo litt rørt da vett, men det tok brått slutt da jeg ble sjekket opp av han her, som umulig kan ha vært eldre enn 18, haha. Godt å vite at jeg har draget i slutten av 20-årene LOL!

Under her får dere noen snaps fra dagen, og videoen skal dere få se med det samme jentene er ferdige med redigering. Dette blir helt rått! 

Nå blir det pølse og potetstappe her i Heimdalsgata.. Vi kan ikke akkurat skryte på oss kreativitet på kjøkkenet om dagen, men pølse og stappe er jo superdigg. Kan ikke huske sist jeg spiste dette til middag, så nå skal jeg kose meg gløgg.

Har dere hatt en fin tirsdag? 

LOVE YA!

Annonse