BEHIND THE SCENES

Fredag, freeedag, freeedaaaag! Denne uken har gått så ufattelig fort, og det har i grunn vært skikkelig deilig. Jeg hadde nemlig fredagsfølelse på allerede på mandag, og det er jo den verste følelsen å ha når du ikke har kommet lenger ut i uken enn til klokken 15.00 mandags ettermiddag, hah. Men så skjedde det plutselig såpass mye at dagene bare fløy, og uken har faktisk vært en av de bedre noen sinne. Det har skjedd så mye betydningsfullt og viktig i kjølvannet av Vixen awards – nå skjer det ting, folkens. Herregud, dette er så fett! Jeg kommer tilbake til akkurat hva som er i loopen etterhvert, for akkurat nå må vi ta en liten titt på disse behind-the-scenes-bildene fra gårsdagen hos Det Nye.

Jeg er nemlig så heldig som får være med i neste utgave av Det Nye – en 100% sminkefri og uretusjert utgave! Det er jo stor stas å få lov til å være med på prosjekter som det her, så da blir altså dette usminkede ansiktet å se i nummeret som kommer ut 19. mars. Det beste med hele shooten var jo at jeg i samme slengen fikk litt tid med de herlige jentene, Bahare, Nora og Kelly. De er så bra de damene der, og bra damer inspirerer meg og gir meg masse energi. Da vi var ferdige var jeg så glad og energisk at jeg glemte alt om nytt snøfall i hovedstaden, som tidligere på dagen irriterte meg grenseløst, haha. Men nå skal jeg ikke enda en gang gå inn på været, altså… Det får jo være grenser!

Nå skal vi gå løs på fredagskvelden… En god film og god mat står på planen, og i morgen skal vi sove til vi våkner av oss selv. Helg, ass… Måtte den behandle dere bra! Nyt, fininger, og kos dere glugg ihjel ♥

Klem i fleng