BEHIND THE SCENES PÅ CAMP KULINARIS + SPØRSMÅLSRUNDE

Fy søren, folkens! Det var en nervepirrende finale i går, ikke sant? Jeg satt i hvert fall klistret til skjermen med høy puls, mens jeg ropte og heiet, haha. Selv om jeg visste utfallet, var det likevel superspennende, og jeg kan ikke få rost denne produksjonen høyt nok opp i skyene. Jeg kommer virkelig til å savne denne gode underholdningen så mange som fire dager i uken, og nå har vi altså lagt bak oss hele 8 uker med kokkelering og kaos.

Jeg vet at det er mange som har en del spørsmål i forbindelse med både programmet, og med min deltakelse, så derfor tenkte jeg å kline til med en aldri så liten Camp Kulinaris-spørsmålsrunde. Nå har dere altså sjansen til å få vite alt dere måtte lure på, og jeg kommer til å svare i løpet av helgen. Jeg deler i samme slengen en del herlige bilder jeg tok under oppholdet – et opphold som varte såpass lenge at vi rakk å få med oss to ulike årstider. På slutten var det mye dårlig vær, vind og regn, og på selve finaledagen måtte vi stoppe opp hele innspillingen da teltet holdt på å blåse bort, mens det regnet så mye som jeg aldri før har opplevd, haha. Anyways… Still de spørsmålene dere måtte ønske svar på her i kommentarfeltet… Ønsker dere at jeg skal svare på video?

Åhåj for en fantastisk opplevelse! Jeg er så glad for at jeg takket ja til deltakelse – dette var både utfordrende og spennende, og det beste av alt er alle de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med ♥

Hurra for fredag, forresten – beste dagen i uken. I kveld blir det rolig her hjemme med god mat og vin, mens vi lader opp til morgendagen. Vi skal nemlig selge unna all slags greier på Vestkanttorget, og står der fra klokken 09.30. Kom innom for en prat, eller for å handle noe av vårt sprudlende interiør, freshe klær og sko. Vi selger en haug av stasj etter en real opprydning, og det gjelder å komme tidlig for å sikre seg de kuleste tingene, woop woooop!

Nyt fredagen, skjønne venner. I love you ♥