Annonse

BEHIND THE SCENES – VOL.3

Hello Lovelies ♥

Beklager sen oppdtering herfra.. Da dere våknet i morges var vi nemlig akkurat kommet hjem fra en laaang dag med shoot, og etter en kjapp middag kollapset vi begge to. Hele gårsdagen gikk nemlig med til shoot dag 3, og denne fant sted i Venice og på Santa Monica Pier. Åh! Jeg er så giret atte HJELP.

I går hadde vi med oss to IT girls fra LA, og for å si det sånn.. Å se MINE klær.. Som JEG har designet.. På to frøkner fra USA som ser så bra ut at det ikke burde være lov, er faktisk forbanna stort. Jeg ble så stolt i går, folkens.. De to snuppene rocket StyleConnection BIG TIME, og jeg måtte bare klype meg i armen ved flere anledninger. 

Bare SE på dette her da.. Snakk om å ta det hele til et helt nytt og ikke minst mer proffesjonelt nivå. Jeg LIKER det!!

ÅH ♥

Ååååh!! Dette er så forbanna magisk!

Gårsdagen var så fin, og den gjengen vi er her nede er enda finere. Vi snakker jentene bak 2minutter pluss D og meg, og siden Marthe har tatt med seg broren sin på tur, blir det heldigvis et lite avbrekk for Dennis fra all hønekaklingen, men hallo.. To mannfolk som får henge rundt med en haug av chicks og heite modeller? De kan ikke klage.. Hahah.

Nå skal vi få i oss litt frokost før vi lader opp til siste dag med shoot. Den skal foregå på en sinnsyk fet location, men jeg vil ikke si for mye før jeg faktisk kan vise noen bilder. Dette blir rått!

Hvordan har mandagen behandlet dere så langt?

SMASK 

Annonse