BEHIND THE SCENES

Gooooood mooooorgeeeeen, verdens beste lesere ♥

Har dere sovet godt, og er dere klar for en ny dag? Jeg er allerede våken, og tenkte å starte dagen med å vise dere noen bilder fra gårsdagen.

Jeg skulle jo innom TV2 for å være med på Ettermiddagen, og på veien møtte jeg helt uten videre min deilige Belinda, som ble med meg på moroen og som hjalp til med å ta bilder. Det gjorde jo selvfølgelig opplevelsen hundre ganger bedre, og kvelden ble avsluttet med to deilige pølser på Narvesen. Som dere kan lese på bloggen til B, var det ekstremt innafor å stå der ved vinduet på Narvesen og dytte i oss saftige grillpølser med chilli ketchup, og gårsdagen ble en riktig så fin dag. 

Noen som fikk med seg programmet? Hvis ikke kan dere som har tilgang til en Sumo-konto ta en titt HER. Programmet går også i reprise kl.11:45 i dag, for de som skulle befinne seg foran TV-skjermen på denne tiden.

Her er altså noen bilder fra mitt lille opphold hos TV2. Kjempestemning, og jeg må jo helt ærlig si at jeg følte med DØDSFIN etter den runden på sminkerommet. Skjer med at foundation og øyenskygge faktisk kan gjøre underverker for utseendet da? Hadde jeg visst det, skulle jeg tatt et kurs for lenge siden, men føkk it… Jeg får bare funke sånn som jeg er- med mascara og bittelitt solpudder, og kun det! Hahaha.

Nå skal jeg gå i gang med dagens gjøremål, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt fantastisk onsdag.

Skrives senere, sweethearts ♥

SMASK