BERGEN

Hvis vi hadde flyttet til Bergen, hadde vi flyttet til Nordnes. Dette er uten tvil et av de mest sjarmerende stedene i hele Bergen. Jeg elsker de trange små smauene, trehusene, de skjønne fargene, og stemningen – akkurat her kunne jeg faktisk virkelig tenke meg å bo. Dennis og jeg er vel i grunn enige om at det aldri kommer til å bli Bergen, men om vi plutselig skulle ombestemme oss, så vet jeg hvor vi skulle kjøpt leilighet.

I dag våknet Caroline og jeg opp på Nordnes. Jeg hadde nemlig blitt booket inn på Klosterhagen Hotell – et bittelite og sjarmerende hotell like ved en av mine favorittcaféer i Bergen, nemlig Klosteret Kaffebar . Her serveres ikke bare digg kaffe, men også verdens beste veganske burger. Den dere teste om dere er i nærheten.

Gårsdagen var så fin. Den begynte med en skogstur med Caroline og Dexter – hun klarer alltid å lure meg med ut på tur, og i går var det skikkelig digg å komme seg ut i naturen. Deretter møtte jeg min kjære stebror til et par kalde i sentrum, før jeg sjekket inn på hotell. Caroline sjekket inn sammen med meg, og da klokken nærmet seg åtte, var det tid for en deilig 3-retters på Lysverket. Etter middagen tuslet vi opp til Kvarteret, hvor jeg skulle delta i panelsamtale foran et herlig publikum.  Temaet var sex – et tema man i grunn aldri kan snakke for mye om. Jeg koste meg glugg, og det håper jeg publikum gjorde også. Vi gikk videre for å ta en skål, og avsluttet kvelden på Gullruten Afterparty. Der var det god kok og tenna i tapeten, og jaggu ble det noen dance moves også. Vi prøvde oss på nach på Scandic Ørnen, men fant fort ut at vi var mer keen på nattmat og søvn. Jeg er så dårlig på nach, haha, det er virkelig ikke my cup of tea.

I dag våknet vi til lyden av buekorps i full marsj utenfor hotellet, og selv om det var litt brutalt å våkne til lyden av trommer, var det likevel innafor. Buekorps er faktisk noe av det beste som finnes – og det mener jeg helt seriøst, haha.

Fine, fiiine byen! Hadde det bare vært litt bedre vær… *sukk*

Nå sitter jeg på Flesland og venter på boarding. I Oslo venter en armkrok, sol og 18 grader, så dette blir herlig avslutning på uken ♥

Hvordan har dere hatt det i helgen, skjønninger?