Annonse

BERGEN BABY

Ååh, 

Bergen i mitt hjerte. Denne byen, dere.. Verdens fineste plass. Selvom det er en kjent sak at det regner en del her i B-town, så er denne byen likevel bare så vanvittig nydelig. Den har så mye sjarm.. Personlighet! Man blir glad av å være her.

I dag var været på vår side.. Litt skumle skyer innimellom solstrålene, men regnet har foreløpig ikke meldt sin ankomst. Rikitig nok noe kjøligere enn i Oslo og derfor ikke riktig med bitteliten sommerkjole, men disse favorittene fra StyleConenction er ikke akkurat feil de heller. HEHE! Skjørtet er tilgjengelig i butikken fra i morgen, så da gjelder det å klikke seg inn for å røske det med seg før det er for sent. JuuhuuuU!

86 Leopard Tank Top fra StyleConnection (her) // Boring Denim Shirt fra StyleConnection (her) // Kristin Skirt – Peach Zebra (coming soon) // Vintage skinnjakke fra Kiliwatch Paris // Bandana fra Nelly (her

SOM vi koser oss, og nå blir det fine dining mens vi skåler oss inn i fredagen aka MIN bursdag. HURRAAA FOR BURSDAG JEG ER SÅ GIRET JEG DØR! Jeg ELSKER bursdag.. Bursdag er LIVET, og i morgen blir det bobler til frokost, bobler til lunsj, og så smeller vi i gang en helsikens fest med de fine bergensvennene mine her i suiten vår på Scandic Ørnen. Gled dere til å se bilder herfra.. Fy fader så fint!

Åh.. LIVET! Nå har jeg det altfor godt, og skjønninger? Det håper jeg dere har også ♥

Sees i morgen ♥

Annonse