Annonse

BERGEN BREAKY

Heia Lovebugs ♥

Livet, ass.. Bergen, solskinn, hotellseng, kjæresten, hotellfrokost, og kritthvitt sengetøy. Det kan ikke bli bedre! 

Vi er altså i Bergen for å gjøre et par-tre spennede ting som jeg dessverre ikke kan si noe om enda, men det jeg kan fortelle er jo at vi i går hadde en etterlengtet og superhyggelig hang out med de fine bergenservennene mine. Dette her er en gjeng jeg har kjent siden ungdomsskolen, og at man faktisk klarer å bevare et såpass tett og unikt vennskap etter så mange år er ikke hverdagskost. Det er ingen tvil om at jeg savner Bergen og de som står meg nær ekstremt mye, og for hver dag som går får jeg bare mer og mer lyst til å flytte tilbake til verdens fineste by! Kanskje jeg begynner å bli ferdig med Oslo? Hmm.. 

Det som derimot er skikkelig dritt på denne turen er at jeg selvfølgelig har glemt batteriet til kameraet mitt hjemme, og det er faktisk total jævla krise for en blogger som både elsker og samtidig er helt avhengig av å dokumentere det som skjer i hverdagen. Jeg holdt på å rive av meg alt håret på hodet mitt i går da det gikk opp for meg at batteriet ble liggende i laderen hjemme, for nå har jeg jo faen meg fått inspirasjonen tilbake, UTEN muligheten til å utnytte den bak et kamera. Pokker altså! Supercrappy iPhone-bilder skjer bare ikke, så da får dere prøve å kose dere litt med dette trivelige bloggefrokostbildet under her.. 

Bildet er jo faktisk tatt på samme hotell, i samme seng, men for 2 uker siden riktignok, og i dag har jeg faktisk spist akkurat det samme som ligger på denne tallerkenen. Det må da gjelde for noe, eller hva? Haha!  

Bah.. Hva man ser på problemer nå til dags – jeg har glemt et batteri for søren.. Det er faktisk ikke verdens undergang, og vet dere hva? Det er faktisk forbanna herlig å bare «være» til en forandring. Å bare ligge her i sengen uten å knipse bilder man har sett tusen ganger, før av en gørrkjedelig kaffekopp mot nakne ben i en hvit seng, eller det å bare nyte den spektakulære utsikten fra rommet, uten å å nyte den gjennom en kameralinse. Solen skinner i dag og Bergen er vakrere enn Oslo noen gang kommer til å bli på en novemberdag! Det skulle jeg jo aller helst dokumentert, men nå skal jeg ut, rusle rundt, og bare suge til meg alle de herlige vibbene B-town har å by på.

Vi skrives når det blir naturlig, hehe!

LOVE YA ♥

Annonse