Annonse

BERGEN FOR ALLTID

Bergen vil alltid være byen som står mitt hjerte aller nærmest… Jeg trodde alltid at jeg ville ende opp her på et eller annet tidspunkt, men det kommer nok aldri til å skje. Eller… Man skal aldri si aldri – jeg aner jo ikke hva fremtiden bringer, men det jeg vet er at Bergen er en by jeg elsker å dra på besøk til. Vi legger alltid inn en eller to turer til byen mellom de syv fjell i løpet av sommeren, og jaggu har vi ikke vært heldige med været hver eneste gang vi har tittet innom, de siste årene ♥

Det finnes ikke en vakrere by enn Bergen når byen bader i sol, og da vi var her for noen uker siden, hadde vi noen magiske dager her med blå himmel, gode matopplevelser, koselige opplevelser, og herlig samvær med både familie og mine fine venninner… Tenk at vi har vært venner i over 20 år? Det er faktisk ganske imponerende, og det er så deilig å vite at jeg alltid vil ha noen av mine beste venninner her i byen jeg elsker aller mest, når jeg får lengsel etter både dialekten og paraplyene, haha!

Dere har nok sikkert sett disse bildene på Instagram allerede, men jeg tenkte å dele dem her på bloggen også… Denne bloggen kan nemlig aldri få for mye Bergen ♥

 

Jeg har fortsatt ikke delt bilder fra hverken Gamle Bergen eller Rosendal, så håper dere er giret på flere bildedryss her fremover ♥ Til nå har sommerferien stått til terningkast 6, og vi nyter livet til det fulle!

Håper dere har det fint, vakre venner! Hvor går ferien i år?

Annonse