BERGEN LIVIN’

Hei igjen, skjønninger ♥

Regnet kom og tok oss gitt, men vi fikk likevel tuslet litt rundt i denne fine byen med paraplyen over oss. At det regner i Bergen er liksom helt greit, for her er man jo ikke vant til annet, og er det én ting vi bergensere skal ha cred for, så er det å sette ekstra stor pris på fint vær. Med det samme det er en antydning til blå himmel, er det ingen som er kjappere med å komme seg ut av døren enn oss som kommer fra byen mellom de syv fjell, men selvom vi ikke fikk gleden av å kjenne solen i ansiktet i dag, var det godt å tusle litt rundt i sentrum. 

Dexter var selvfølgelig med, og det var kameraet også, så her kommer en liten stemningsrapport fra dagen. Bergen, jeg elsker deg ♥

Lue fra Nelly (her) // cardigan og jeans fra Monki // Converse kjøpt i San Diego // ringer fra Urban Outfitters // skjorte fra ONLY // vintage skinnjakke fra Kiliwatch i Paris

Fine, fine byen… Selv med regn i luften og vått underlag. Heheh!

Liker dere håret forresten? Jeg er jo så vanvittig fornøyd, og det var jaggu ikke mer som skulle til for å gjøre håret så uendelig mye mer spennende. Gøy at den naturlige hårfargen min kunne gå såpass godt sammen med de lyse tonene fra midten og ned. Hurraaa!

Nå skal vi finne frem vinen og gå smått i gang med å få på oss partyklærene. I kveld skal hele jentegjengen samles på vors hos Monica, og deretter skal vi ta temperaturen på utelivet. Altfor lenge siden jeg danset som en gal på et av denne byens mange dansegulv, så dette blir stas! 

Nyt lørdagen, RockStars. Digger dere ♥