Annonse

BERGEN WEEKEND

//Sponset opphold

Hei og god lørdag, fininger ♥

Hvordan er formen etter gårsdagens Halloween fester? Er det noen walk of shames i dag iført kostyme?? Hhaha, det må jo nesten være verre enn walk of shames på 18.mai. 

Vi er i Bergen.. Regntunge men deilige Bergen, for i dag står bryllup på planen, og i går dro mamsen, Jon, Dennis og jeg til verdens fineste by for å lade opp til dagens vidunderlige program. Det er min kjære kusine som skal giftes bort, og vi gleder oss alle mann til både vielse, middag og en fantastisk fest. Morgentimene har gått med til en real hotellfrokost her på herlige Scandic Ørnen, og ingen ting er hyggeligere enn å nyte en lang og god frokost i godt selskap. Vi fikk nesten følelsen av å være på «hytten» i Spania, og jeg setter altså så uendelig stor pris på tiden jeg får med familien. Herlig!

Nå slapper vi av her på rommet før vi skal gå i gang med stryking av bunadskjorter, for antrekket for kvelden er nemlig bunad. Det er faktisk det vakreste plagget som finnes, og det blir jaggu bunad på mannen også. OMG! Jeg EEEELSKER menn i bunad, det er faktisk noe av det fineste EVER, og Dennis i bunad?? *sikle, sikle*.. Da er han faktisk så fin at jeg begynner å rødme.

En oversized flanellskjorte og kaffe er perfekt akkurat nå, og nå koser jeg meg skikkelig, selvom jeg kjenner at det å være tilbake i Norge suger ut all inspirasjon. Selvom jeg elsker landet vårt, er det ikke det mest inspirerende landet for oss kreative sjeler. Det er matt og fargeløst nå på grå og regntunge høstdager, og jeg savner det å bli inspirert i det sekundet jeg går utenfor døren. 

Er det én ting jeg skal gjøre fremover, så er det å både kle meg i farger og ikke minst invitere fargene tilbake til leiligheten. En fargeløs tilværelse passer meg langt opp i rassen, og jeg er så luta lei av Instagram for tiden.. Det er pokker ta ikke én farge å se på en eneste oppdatering.. Alt er grått og beige og trist og kjedelig og likt. ALLE er like.. Både i interiøret og i klesveien, og jeg spyr av det. Saueflokk ass!

Nei, dere.. Nå må jeg begynne å stryke litt skjorter og sånn her, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag, og så skravles vi litt etterpå. Bunadbilder kommer, hehe!

SMASK

Annonse