Annonse

BERGEN WITH A WIEW

Asså unnskyld meg, men har dere sett noe finere?

Jeg ELSKER Bergen, kanskje ikke så rart siden jeg tross alt er født og oppvokst her, men denne utsikten her finner du søren meg ingen andre steder. FOR en by! Nå er jeg litt nørd som faktisk lager et eget innlegg KUN dedikert til natur og utsikt, men det får dere faktisk bare finne dere i! 

I går fant utdrikningslaget sted på utsiktsposten Sandviksbatteriet, og her var det tid for lek, konkurranser, masse alkohol, sinnsykt god stemning, mye latter og DENNE utsikten. Vi var jo litt oppe i høyden som dere ser, og tror dere søren meg ikke at min kusine lurte meg til fots opp hit? Jeg kom nemlig litt senere enn de andre grunnet noe uventede arbeidsoppgaver jeg var nødt til å ta meg av, så hungover og jævlig etter fredagen trasket jeg altså oppover til denne lokasjonen, iført skinny jeans, platforms, høyt hår og et nett stappfult av klirrende øl og hvitvin. Asså, når man da med ekstremt dårlig kondis møter på forbipasserende i fullt treningstøy blir forbipasseringen noe klein, og jeg skal love dere at jeg fikk noen rare blikk på den 20 minutters gåturen OPPOVER! Hahahahahaha. 

En real update går gårsdagens festligheter kommer litt senere, men nå var jeg altså som nevnt bare nødt til å vise dere dette.. Bergen, du er min store kjærlighet. Jeg elsker deg!

Nå blir det litt mer grillings på oss her i heimen før jeg setter kursen mot flyplassen og Oslo. Hva er deres planer for dagen? 

LOVE YA ♥

Annonse