BERLIN, BABY!

Whoop, Whoop! Det er freeedaaaaag ♥

Helg igjen, gitt. Deilig!

Jeg kom jo på i det sekundet jeg våknet, at jeg har glemt å fortelle dere at jeg med stor glede kan tilføye enda en destinasjon i årets reisekalender. HUrraaaaaa, sier jeg bare, for i mars går nemlig turen til Berlin, og vet dere hvem jeg skal reise med? Min deilige Belinda, så her snakker vi hygge på høyt nivå, og jeg gleder meg max ♥

Det er jo fortsatt litt over en måned til avreise, men jeg kunne ikke dy meg med å begynne å google noen bilder, og ut i fra det som dukket opp på skjermen, kunne jeg faktisk ikke gledet meg mer! FOR en destinasjon, eller hva? Jeg har hørt så sinnsykt mye fint om denne byen, men hvis det er noen av dere som kjenner Berlin og har vært der før, blir jeg sjeleglad for tips til hva vi bør gjøre, se, spise, shoppe o.s.v. I tilllegg til å leke turist, skal vi også på konsert, og hvis ikke det gjør turen ekstra FAB, så vet ikke jeg. Konserten kommer jeg tilbake til senere, men først og fremst hadde jeg som sagt blitt megahappy om dere ville dele noen Berlin-tips med meg. 

SE på dette da! Det er virkelig Ingen tvil om at jeg kommer til å trives her  i «street artens hjemland»! HEHEH. 

Juuuuuubiiiiiiiiiii ♥

Nå skal jeg få på meg noe sminke, og komme meg videre i ukens siste møte før jeg tar helg. I kveld står roligfredag på planen, og det skal faktisk bli sinnsykt deilig!

Hva er deres plan for dagen, fininger?

SMASK♥