BESØK AV TV2 OG MINE REAKSJONER

Happy solfylt lørdag, nydelige mennesker ♥

Jeg våknet klokken 7 i morges! Det er jo altfor tidlig på en lørdag, men jeg har blitt så forkjølet og så innmari tett i nesen, at jeg våknet grunnet en åpen munn som føltes som sandpapir. Det er så ubehagelig når du er helt uttørket i kjeften siden du ikke klarer å puste gjennom nesen, og så langt har denne lørdagen vært preget av denne ufattelig irriterende forkjølelsen. Forkjølelse, liksom… Noe så unødvendig? Èn ting er jo å være skikkelig syk, da må man jo bare ligge strak ut. Men dette her? Frisk som bare rakkern, men likevel nyser man 24/7, i tillegg til å ikke kjenne smaken av det man spiser eller drikker, siden man er så tett. Dette er bare sjukt irriterende, haha.  Men men, nok om denne latterlige forkjølelsen, og over på noe langt mer interessant, nemlig gårsdagen…

I går fikk jeg besøk av TV2 og Helsekontrollen. De lager en sak om et splitter nytt produkt på markedet, og ønsket å fange mine uttalelser og reaksjoner på film, da jeg fikk se hva dette var for noe. Innslaget kommer på TV om et par uker, og jeg kan garantere mye latter. Produktet er nemlig en tissetrakt for oss jenter… Assååå! Nå kan vi altså tisse mens vi står oppreist, og om dette her kommer til å bli en suksess eller ikke, blir spennende å se, hahahah! Jeg vet ikke jeg, ass… Om jeg hadde dratt frem trakten, stilt meg opp i veikanten, og tisset stående i det fri, mens trafikken står bom stille på vei hjem fra påskefjellet. Hadde du? Jeg kan i hvert fall si med 100% sikkerhet at jeg ikke hadde dratt trakten frem på et unisex-toalett, og stilt meg opp ved siden av gutta i pissoaret. «Hallaisen, boys! Jeg skal bare slå lens her med dere – må bare finne frem trakten min først» … Hahahaha, jeg dævver!

Jeg tror nok at de aller fleste av oss jenter ved flere anledninger har vært litt misunnelig på gutta, og at det er så mye enklere for dem å tisse hvor det måtte passe dem. For oss blir det mye mer komplisert og innviklet – og ikke minst synlig. «Det hadde vært så digg om vi kunne stå å tisse» , har vel flere av oss uttalt i ulike situasjoner, men nå når muligheten faktisk er her, vet jeg ikke om jeg hadde – eller kommer til – å benytte meg av den!

Mer om dette i programmet – jeg skal komme tilbake til dato og klokkeslett for når dette snurrer på skjermen! Alt det merkelige man kan få fatt i, ass… Vi er i en stadig utvikling, og jeg tør nesten ikke tenke på hva slags produkter som finnes på markedet om bare 10 år fra nå, phew! Nei, dere… Jeg tror nok at jeg kommer til å holde meg til en sittende posisjon når jeg tisser i fremtiden – denne trakten er ikke noe for meg, haha!

Nå skal jeg hygge med dagens andre kaffekopp, så da vil jeg bare ønske dere alle en nydelig lørdag så lenge, så sees vi litt senere ♥