BEST BUY 2013

Hei igjen ♥

Bra lørdag så langt?

Jeg klarte omsider å komme meg opp fra sofaen for å rydde i underetasjen, og det var virkelig på høy tid siden jeg nesten ikke kunne få øye på gulvet. Det er ulempen med å være bortreist, komme hjem en kjapp tur, for så å dra bort igjen. Bagasje blir stående i gangen, den åpnes kun hvis det er noe jeg leter etter, og når man leter og i tillegg har dårlig tid, slenges som regel bagasjens innhold utover. Å rydde opp med det samme er jeg ekstremt dårlig til, uansett hvor mange ganger jeg sier til meg selv etter hver ryddeøkt at «Nå, NÅ skal du holde det ryddig, for faen«. Jaja… Hvem bryr seg!

Da jeg ryddet meg gjennom klær og sko, ble jeg minnet på mine aller beste kjøp i 2013, og disse kjøpene ønsker jeg naturligvis å dele med dere. Alle disse produktene tar jeg med glede i bruk i dette nye året, bortsett fra den nydelige bikinien som jeg rett og slett ble nødt til å forlate i Malaysia etter Robinsonekspedisjonen. Heheheh. 

Hva er deres beste kjøp i 2013? Er det noe dere har i garderoben som dere har blitt skikkelig glad i? 

Jeg ser forresten at flere av dere etterlyser en oppdatert Bloppis, og jeg skal prøve å få lagt ut noen nye og festlige produkter der i morgen. Juubiiii! 

Om ikke lenge skal jeg hente mamma og Jon på flyplassen, og deretter blir det venninnehygge hos Hege. Gleder meg til en kjempekoselig lørdag med chicksa, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig kveld, og så snakkes vi senere ♥

SMASK