Annonse

BEST FUCKING BITCHES

Hei igjen, darlings ♥

Wææææ, nå kom akkurat en pakke på døren med enda litt mer fra kolleksjonen min. Dette er SÅ gøy! I morgen blir det fotoshoot, og jeg tror søren meg at jeg klarer å åpne butikken på onsdag eller torsdag. HJELP men HALLELUUJA! Håper dere er like spent som meg! 

Jeg skal straks utover til Gardermoen for å hente Dennis og Fokus, men før den tid blir jeg helt nødt til å tipse dere om disse helt geniale vennskapsarmbåndene. Jeg glemmer aldri hvor giret jeg var på sånne som dette da jeg var liten, og nabojenten og jeg hadde selvfølgelig hver sin hjertehalvdel med inngraveringen «best friends«. Jeg synes det er like kult nå som for 17 år siden, og at «best friends» er byttet ut med «best fucking bitches» gjør disse armbåndene litt ekstra rå. Haha! 

Dere kjenner alle til slike armbånd, sant? 

Jeg kjøpte noen sånne på Urban Outfitters da jeg var på USA tur med Stine, men nå ser jeg søren meg at de har fått dem inn på Nelly også. Dette er en perfekt gave eller oppmerksomhet til din beste venninne, og jeg kan garantere et stort smil på leppen hennes når hun åpner denne lille herligheten fra godjenten sin. Hipp hurra!

Alright.. Jeg må komme meg utover mot flyplassen, så da snakkes vi senere. 

You rock my world ♥

Annonse