Annonse

BEST I TEST – MED GOD GRUNN

Annonse: Love Beauty & Planet

Jeg er stolt Love Beauty & Planet-ambassadør, og jeg tror nok de fleste av dere har skjønt at det bare er én hårpleieserie for meg… Vi har innledet et solid forhold, og jeg kommer aldri til å i det hele tatt flørte med noen andre, haha.

Love Beauty & Planet har ikke bare sjampo og balsam i sortimentet sitt, de har også deodorant, body lotion og body wash. Og ikke nok med det… De har også en fantastisk tørrsjampo som – med god grunn – vant «best i test-kåringen» på minmote.no.

Jeg er en selvutnevnt tørrsjampo-dronning, hah. Jeg elsker tørrsjampo, og er helt avhengig av å ha en flaske eller to i skuffen på badet til en hver tid. En tørrsjampo er en life saver på dager hvor tiden ikke strekker til, når man ikke gidder å vakse håret, eller bare når man trenger å freshe opp topplokket. I tillegg er tørrsjampo et genialt stylingprodukt for mer volume og hold. Mitt hår er glatt, stritt og vanskelig å style – derfor er en god tørrsjampo min bestevenn på badet!

At denne fra Love Beauty & Planet fikk best i test, er ikke vanskelig å skjønne. Den er blant de rimeligste på markedet, som er et stort pluss, men du får i tillegg mye tørrsjampo for pengene. Det beste med alle produkter fra denne serien, er at du hver eneste gang du velger Love Beauty & Planet, faktisk gjør en liten forskjell for miljøet. Alle flasker og beholdere er laget av resirkulert materiale, og produktene er selvfølgelig veganske og cruelty free!

Tørrsjampoen gjør underverker for fett hår, uten at det føles som du har leire i hodebunnen… Slik føles det med enkelte tørrsjampoer, nemlig, og det er så ekkelt og vanskelig å vaske ut. For oss brunetter kan det hvite pulveret være vanskelig å jobbe inn i håret, men med denne føles det enklere. Dette er selvsagt et stort pluss!

Dere finner den på diverse dagligvarebutikker, som f.eks. Coop extra og Coop Mega. Jeg begynner å gå tom, så det betyr en tur på butikken asap. Det er jo helt krise å gå tom for tørrsjampo!

Håper dere får en deilig dag, skjønne venner ♥ Vi skal til Stavanger i helgen for å feire skjønneste Mille. Hun skal konfirmeres, så dette blir stort for både henne og oss! Nå må vi kjøre, off we go!

Annonse