Annonse

BEST OF 2015!

Ojsann, babes!

Nå var det litt for lenge siden sist, haha. Vi kom hjem så sent i går, og i dag har jeg hatt en del ting å styre med, i tillegg til å mekke ihop en real årsoppsummering til dere. 

Siden dere er så begeistret for disse ukessammendragene, tenkte jeg at det ville være moro med en helsikens oppsummering av hele året som har gått, og jeg har nå samlet sammen alt fra låten jeg hørte flest ganger og den mest gjentagende cravingen, til årets mest leste innlegg og årets soleklare høydepunkt. 

Here we go… Dette var året 2015!

ÅRETS MEST LESTE INNLEGG:

I mars slo jeg et helsikens slag for kvinnekroppen i dette innlegget, uansett størrelse og fasong, og innlegget nådde ut til så mange som 212.224 mennesker. Dette gjør innlegget til mitt meste leste noen gang i historien, og det gjør så innmari godt at et spåass viktig budskap nådde ut til en haug av lesere. I hvert fall siden kroppspresset er større enn noen gang.

ÅRETS MEST SETTE KRISTIN & DENNIS YOUTUBE-VIDEO:

2015 var året hvor Dennis og jeg opprettet en ny YouTube-konto, og kicket i gang underholdning hver søndag. Den mest sette videoen vi har mekket i hop til dere, er Funny Fun Facts, hvor vi deler litt for mye facts enn vi egentlig burde, haha. 

Vi gleder oss til et nytt år med enda mer galskap, og håper dere er like giret på mer moro som oss. 

ÅRETS BLOGGLESER:

Herregud så mange nydelige lesere jeg har… Dere er helt forbanna unike hele gjengen, og det er grunnen til at jeg hver måned kårer månedens leser. Dere fortjener KUN det beste, og med denne kåringen viser jeg i hvert fall at jeg ser dere, og setter pris på dere. 

I år har jeg lyst til å trekke frem en spesiell leser som har vært aktiv i kommentarfeltet gjennom hele året, og som alltid er der! 

Kjære Karoline E.N!

Tusen takk for at du aldri slutter å klikke deg inn, og for at du legger igjen en kommentar til meg hver eneste dag. Det betyr så mye at du vil ikke ane, og jeg øsnker å gi deg en helt spesiell overraskelse som takk for ditt glimrende engasjement. 

Et gavekort fra StyleConnection til en verdi av hele 2.500 kroner er straks på vei til deg. Send meg en mail, slik at jeg får sendt deg gavekortkoden!


ÅRETS FRESHESTE FRISYRE:

Fletter, fletter, fletter!! Det er så fint, spesielt double french braids..

Dette var frisyren jeg synes var den aller fineste i 2015, og en frisyre jeg håper å se masse av i løpet av 2016. Jeg MÅ få lenger hår, og jeg MÅ lære meg å flette slike fletter. På Vixen Blog Awards får jeg en stylist til å flette meg sånn som dette, og samtidig flette inn milelange, knallrosa extensions, haha! Det tror jeg kommer til å bli helt rått! 

ÅRETS MEST UVENTEDE ØYEBLIKK:

Var uten tvil da jeg Det Nye ønsket å ha meg på coveret. Meg??? På cover??? For real???

Det var helt absurd å se seg selv på forsiden (dessverre i et veldig uflatterende antrekk), men hjelpes så moro og stor stas. Dette var virkelig et stort og ikke minst uventet øyeblikk.


ÅRETS 5 BESTE PÅ INSTAGRAM:

Dette året har jeg hentet masse herlig inspirasjon på Instagram, og disse fem profilene under her 

@candyminimal

@beachysummerlife

@ihavethisthingwithpink

@sweetbeautifulmess 

@aww.sam

ÅRETS MORSOMSTE AKTIVITET:

Var uten tvil surfing. Jeg trodde aldri jeg skulle klare å komme meg opp på brettet da vi var på surfecamp i Marokko, men joda… Jeg klarte det for pokker, selvom jeg ikke ble stående så veldig lenge, haha. En ny surfetur står på planen i 2016, og jeg gleder meg til å prøve meg på nye runder. Dette her var GØY!

ÅRETS BESTE REISE:

Det kommer nok ikke som et sjokk at turen til Cali i september topper listen over beste reiser i 2015. 

Vi kunne virkelig ikke hatt det bedre på vår magiske roadtrip, og jeg smiler bredt av tanken på hvor magisk denne turen var. Vi tilbragte en hel måned i fantastiske i California og Nevada, og kunne glede oss over opplevelser i både Los Angeles, San Diego, Palm Springs og Las Vegas. Jeg lengter tilbake, og en ny tur i 2016 planlegges as we speak.

ÅRETS BESTE KLEM:

Var klemmen jeg fikk av Belinda da vi møttes i California i september. Jeg kommer aldri til å glemme hvor forbanna deilig det var å se henne igjen, og hvor innmari god den klemmen var. Visste dere at Belinda er den som gir de beste klemmene i hele verden? Helt ubeskrivelig magisk!

ÅRETS FAVORITTLÅT SOM BLE SPILT FLEST GANGER:

Nå er låten riktignok en gammel klassiker, men Escapade er låten jeg har likt aller best i 2015, og som jeg har hørt på flest ganger. Denne låten gjør meg glad, den gir meg herlige frysninger, den gir meg reiselyst, og den bringer frem noen fantastiske minner. Dette er virkelig en all time favorite!

ÅRETS MEST LIKTE BILDER PÅ INSTAGRAM:

Gjengangeren er store smil og masse kjærlighet. Det er ingen tvil om hvilke bilder som faller mest i smak hos mine herlige følgere!ÅRETS FINESTE DIY:

I sommer var jeg i mitt kreative hjørnet, og gikk til innkjøp av en haug av nydelige, freshe og fargerike stoffer, slik at jeg kunne sy de fresheste putene til vår nye leilighet. Resultatet ble bedre enn forventet, haha, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med de fargerike herlighetene som pynter opp både sofaen og sengen. 

ÅRETS STERKESTE HISTORIE:

Var historien Martin delte med meg for noen måneder siden. Vi lever i en grusom verden, og jeg klarer ikke holde tårene tilbake når jeg tenker på disse stakkars flyktningene. Hele historien kan dere lese i dette innlegget. Teksten er svært gripende, og det er noe helt spesielt å høre historien til en som faktisk har vært på Lesvos som frivillig. ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om at årets desidert største høydepunkt, var da Dennis og jeg vant budrunden, og gikk til innkjøp av leilighet… Endelig kom vi oss inn på boligmarkedet, og endelig kjøpte vi noe sammen. Forholdet ble virkelig tatt til helt nye høyder, og vi ble samboere på «ekte»!

Det føles så deilig å eie noe sammen, og vi koste oss gløgg med både maling og innredning. Vi har virkelig kapret drømmeleiligheten, og jeg trives så godt her at jeg ikke vil gå ut av døren, haha.

ÅRETS STØRSTE FLAUSE:

Dette skjedde tidligere i år, og hendelsen ble ikke forbigått i stillhet. Jeg sendte nemlig (som dere alle vet) en melding til Katinka som jeg absolutt ikke burde sende.. Nemlig nakenbilder som ikke skulle sendes til Katinka, men til Kjæresten min som Dennis så fint var lagret som på tlf. Det verste var at jeg ikke registrerte at jeg sendte til Katinka og ikke til Dennis før etter tre eller fire MMS’er, og jeg skal love dere at det var en bergenser som fikk hjertet opp i halsen da hun innså hvem som hadde fått bilder av både pupper og gudene vet hva. På den tiden var vennskapet vårt ganske så ferskt i tillegg, så jaddaaaa.. For en hyggelig venninne jeg er.. Sharing is caring, var det ikke sånn? LOL!

ÅRETS BESTE INNKJØP:

Nå var det jo ikke jeg som kjøpte disse fantastiske og etterlengtede platformsene fra Buffalo, men Dennis gikk altså til innkjøp av det som stod aller, aller høyest på ønskelisten i 2015. Jeg gleder meg til å ta dem med meg på nye sprell i 2016, for dette er noen sko jeg aldri kommer til å bli lei av, haha!

 

ÅRETS MEST GJENTAGENDE CRAVING:

Er det noe jeg kunne levd på gjennom året som gikk, så er det edamamebønner, haha. Tenk at man kan være såpass begeistret for noen bønner, liksom… Merkelig? Ja! Men de som har sansen for disse bønnene vet hva jeg snakker om, og jeg håper jeg finner en sjappe på nyåret, som faktisk selger disse, sånn at jeg kan tilbrede dem selv på hjemmebane. YUUMMYYYYYY!

ÅRETS BESTE DAG:

Var den 19. desember. Da var det nemlig duket for årets høydeunkt og jentenes julebord, og herregud som vi koste oss. Timene fløy altfor fort forbi, men hjelpes så gøy vi hadde det sammen denne kvelden. Jeg gleder meg allerede til neste år!

ÅRETS JÆVLIGSTE DAG:

Var dagen hvor jeg fikk vite at Jon hadde havnet på sykehus i Spania med en hovedpulsåre på vei til å sprekke. Da var jeg så redd og bekymret, og på dette tidspunktet var det vanskelig å finne noe glede i noe som helst. Jeg hoppet på første fly til Spania, og den halvannen uken jeg var der med mamma og Christian, var preget av uro og bekymring. Heldigvis gikk det bra!

ÅRETS FINESTE GAVE:

Den mest personlige og villeste gaven under årets juletre, var gaven fra min kjære mann… Min kjære hadde i år fått en superflink artist til å male det råeste bildet EVER! Et bilde som skal symbolisere oss to i en slags pop art/cartoon innpakning som er så fresh at det gjør vondt. Jeg har aldri sett noe råere! Fargene er helt ville, elementene er to die for, og det er virkelig ingen tvil om at Dennis kjenner meg ut og inn. Herregud så kreativt og romantisk… Jeg er faktisk målløs! 

ÅRETS FEM VIKTIGSTE INNLEGG:

Jeg skriver ofte lange tekster om ulike temaer som engasjerer meg, og noe av det viktigste for meg, er å bruke min stemme til noe viktig… Å bruke den til å belyse viktige temaer som vi bør snakke om i plenum, og som vi kan diskutere. Under her er oversikten over de innleggene jeg mener er de viktigste jeg skrev i 2015:

1. «Eksponering av barn på nett«
2. «Forby pels«
3. «Påpeker du andres feil, uten at du selv er feilfri?«
4. «Langt i fra voldtekt!
5. «Nei, det handler ikke om å være heldig«

Pheeew!

Dette ble over 1600 ord det gitt, og en haug av bilder… Makan for et år! For et sinnsykt år det har vært… Er det noe som mangler i oppsummeringen, synes dere? I så fall slenger jeg inn noen flere høydepunkter om dere ønsker dette.

Jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at dere har vært med meg på denne elleville reisen i 2015, og dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen. Jeg er den heldigste bloggeren i Norge – rett og slett fordi jeg har kapret de aller beste bloggleserne. Jeg er så glad i dere, fininger, og gleder meg MAX til et nytt og spennende år sammen med dere. 

Måtte 2016 bli helt MAGISK, og måtte dere alle få en helt vidunderlig nyttårsfeiring. 

Nyt kvelden og kos dere gløgg, så sees vi i 2016! Og folkens? Hva husker dere best fra året som straks er over?

LOVE YOU ALL

Annonse