Annonse

BEST OF 2016

En riktig god lørdag, skjønne venner – den siste lørdagen og dagen i 2016. Det er på tide å oppsummere året som har gått, og her får dere et solid sammendrag av hele året – enjoy!

ÅRETS PRIS:

Herregud så rørt og stolt jeg ble da jeg brått vant en pris for Årets forbilde –  selveste Sunn fornuft-prisen. Dette tiltaket er så viktig! Denne prisen er så viktig! I dagens samfunn hvor kropps- og skjønnhetspresset er mer heavy enn noen gang tidligere, er det godt å vite at jeg faktisk gjør en forskjell. At min stemme er tydelig og sterk nok til å bli hørt, og at jeg faktisk påvirker i positiv retning. I beskrivelsen av vinneren stod følgende:

«Vinneren defineres som en moteblogger – men bloggen hennes er mer enn det. Hun deler tanker om musikk og sex, interiør og dyrevern. Bloggen fremstår som helhetlig, variert og gjennomtenkt. 

Prisvinneren bruker plattformen bloggen gir henne til å ta et tydelig standpunkt i saker hun engasjerer seg i, enten det er flykningkrisen eller pelsindustrien. Hun undervurderer ikke leserne sine, men snakker til både hjertet og hjerne. 

Vinneren av Årets Sunn Fornuf-pris har engasjert seg sterkt mot skjønnhetspress hos unge jenter generelt, og mot kosmetiske inngrep generelt. Hun brenner for at selvtilliten til unge mennesker ikke skal defineres ut i fra hvor store lepper de har, hvor stor rumpe de har, eller hvordan de ser ut. 

Vinneren viser hvilke muligheter som ligger i å påvirke positivt i en blogg. Hun gir andre bloggere noe å strekke seg etter. 

Vinneren av forbilde er Kristin Gjelsvik for bloggen StyleConnection.»

Åhåj! Jeger fortsatt helt i sjokk…

IMG_0581-2

IMG_0583

ÅRETS MEST LESTE INNLEGG:

Innlegget som skapte flest reaksjoner og som ble delt mest, var innlegget hvor jeg publiserte videoen; NEI, det er faen ikke normalt.

Det var over 700 som engasjerte seg i kommentarfeltet. Innlegget ble delt nesten 5.000 ganger, og videoen har blitt sett over 130.000 ganger på YouTube. Det var tydelig at denne videoen og dette innlegget var nødvendig, og jeg kommer snart med en oppfølger.

jarah4

ÅRETS PRODUKT:

Halleuja! Jeg elsker, elsker, eeelsker de veganske produktene fra Eco by Sonya som finnes hos MakeStyle! Ingen over – ingen ved siden…

P1010029

ÅRETS MEST SETTE KRISTIN & DENNIS YOUTUBE-VIDEO:

Dialekt-challengen er den mest sette videoen vår, og deres soleklare favoritt. Vi har laget en nummer to, men kanskje vi må kline til med en tredje video med dialekt?

ÅRETS BLOGGLESER:

Jeg er så heldig som har så mange fantastiske blogglesere. Jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen – dere er en gjeng kanonflotte mennesker som jeg digger. Noen av dere skiller dere litt ut, og noen engasjerer seg virkelig i det jeg gjør og skriver – jeg synes disse fortjener en liten oppmerksomhet ♥

Årets bloggleser er leseren som har vært mest synlig på denne bloggen, som har kommentert mer eller midre alle innlegg, og som alltid er en motivator, inspirasjon og gledesspreder. HURRAAAA for at du finner, Miriam! Jeg er så glad i deg, snuppa ♥

En gave er på vei til deg på mail, som takk for at du er den du er… Much love!

winner

Skjermbilde 2016-12-31 kl. 09.20.04 Skjermbilde 2016-12-31 kl. 09.19.40

ÅRETS FRESHESTE FRISYRE:

At jeg enda ikke har somlet meg til rastafletter er en skam, haha. Dette er jo den eneste frisyren jeg har drømt om i 2016, og i 2017 skal jeg helt seriøst gjøre alvor ut av denne begeistringen. Rastafletter 4 life!

Braids-2

ÅRETS 5 BESTE PÅ INSTAGRAM:

PicMonkey Sample@amyventures gir meg både reiselyst og et smil om munnen. Denne damen vet hvordan hun skal inspirere følgerne sine – dette her er rett og slett helt magisk!

PicMonkey-Image-19


PicMonkey Sample-2@alvatrejo leverer noen av de fineste bildene jeg noen sinne har sett, og hele profilen hennes gjør meg rett og slett glad. Nydelig IG, nydelig frøken, og nydelig navn – Alva! Åh ♥

PicMonkey-Image-11


PicMonkey Sample-3Skjønne pasteller, herlige bilder og happiness all the way… @thebannerie er en supersprudlende og inspirerende profil med masse farger og god stemning – Hurra!

PicMonkey-Image-15


PicMonkey Sample-4@hotpinkpineapples leverer bilder jeg digger. Farger, happiness og feelgood fra begynnelse til slutt – dette er en profil som inpirerer og bidrar til godt humør.

PicMonkey-Image-12


PicMonkey Sample-5@mattcrump leverer en solid samling deilig og fargerik happiness på profilen sin, og jeg digger alt som publiseres. Definitivt en must-follow!

picmonkey_collage-571707-11-1456663863312


NOEN AV ÅRETS INTERVJUER:

Se & Hør: Botox og Restylane er ikke normalt
VG: Det handler om å holde det ekte
Aftenposten: Det er lite mimikk blant mange bloggere. Derimot er det mye botox og fillers.
Se & Hør: Vi vil gifte oss på Paradise Hotel
=Oslo: Norske bloggere er farlige
Stylista.no: Jeg er drittlei ordet trend
Se & Hør: Paradise-paret har forlovet seg
TV2: Norsk toppblogger reiser til Lesvos for å hjelpe flykninger
Bergens Tidene: Bloggere tar ikke ansvar
Side2: Bloggere bør våge å skille seg ut
VG: Derfor sier vi nei til kjøtt
Nationen: Kjendisblogger med flengende kritikk av landbruket

978x

ÅRETS KULESTE UTFORDRING:

Det kommer nok ikke som en overraskelse at mine to dager som politi, var blant de kuleste dagene i hele 2016. Dette var rett og slett en helt rå utfordring, og jeg er fortsatt supergiret på å søke meg inn på dette studiet, haha.

IMG_0635

IMG_0674-3

IMG_0660

ÅRETS BESTE FEST:

Var uten tvil min egen 30-årsfest. Femti utkledde og fantatiske folk, 80’s tema, DJ, treretters, og fotobar bidro til en minnerik kveld, og en kanonbra fest. Herregud så gøy vi hadde det!

Skjermbilde-2016-08-23-kl.-10.11.43

Kristin-30år-8

Skjermbilde-2016-08-23-kl.-10.24.21

Kristin-30år-7

Skjermbilde-2016-08-23-kl.-10.26.52

Kristin-30år-3

Skjermbilde-2016-08-23-kl.-11.45.25

Kristin-30år-10

Skjermbilde-2016-08-23-kl.-09.55.29

ÅRETS LÆTTIS:

Ingenting, og da mener jeg INGENTING har fått meg til å le så mye som denne videoen. Jeg har faktisk ledd så mye at jeg har tisset utover hele kjøkkengulvet på grunn av denne videoen, og nå sitter jeg og ler høyt uten å i det hele tatt trykke på play. Jeg ler så hardt, HAHAHAHAHAHA!

ÅRETS MILEPÆL:

Den 6. oktober skjedde det… Da åpnet jeg butikk på Grünerløkka, som har vært av mine store mål i mange år. Tenk at jeg klarte det!! Jeg er både lykkelig, glad og stolt over dette, og stortrives med nye arbeidsoppgaver og kundekontakt. Dette er virkelig en milepæl i livet mitt – StyleConnection begynner å bli en stor business, og jeg ser frem til et nytt år med kunder, utfordringer og flere råkule kolleksjoner.

PicMonkey Image-21

ÅRETS BESTE SERIE:

Vi har sett mange bra serier i år, men jeg tror nok at det er Dexter som troner på toppen av listen. Dette er faktisk noe av det beste jeg har sett typ ever.

E17TVa - For Dawidziak - DEXTER, the critically acclaimed drama series about a serial killer, which recently completed its second season on premium cable network SHOWTIME, makes an unprecedented appearance on network television when it premieres Sunday, Feb. 17 (10:00-11:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured Michael C. Hall stars as a Miami blood-spatter analyst and serial killer on DEXTER. Photo: Christian Weber/Showtime. Maximum width 60 picas at 200 dpi. 2/12/08

ÅRETS HØYDEPUNKT:

Tenk at Dennis gikk ned på kne i år da!? Er det ikke fantastisk? Å bli fridd til var definitivt årets høydepunkt, og jeg gleder meg så latterlig mye til å komme skikkelig i gang med forberedelsene. Vi har vært altfor travelt opptatt i år, men skal virkelig ta tak i bryllupsplanlegging på nyåret – HURRAA! Nå er det faktisk snart bare et år til den store dagen, wææææææ!

P1010029

ÅRETS BESTE REISE:

Er uten tvil vår roadtrip i USA! Å kjøre Route 66 var virkelig helt fantastisk, og noe jeg anbefaler alle å gjøre en eller annen gang i løpet av livet. Jeg har forresten laget tidenes guide, med alt dere trenger å vite om denne ruten, og jeg tør vedde på at dere blir inspirert til å dra på tur, hihi.

P1010049

ÅRETS LÅT:

Åh – 90’s RnB, ass! Helt forbanna magisk ♥

ÅRETS MEST LIKTE BILDER PÅ INSTAGRAM:

Det er visst kjærleiken og store smil som engasjerer flest, så da får vi fortsette å spre både kjærlighet og smil i 2017 – dette var de mest likte bildene på Instagram i 2016 ♥

kristingjelsvik_full

ÅRETS FRESHESTE DIY:

Soverommet fikk virkelig en fresh makeover med både kalkmaling på veggen, og denne nye sengegavlen som jeg mekket sjæl.

Step by step finner dere i dette innlegget.

IMG_0604-2

ÅRETS VIKTIGSTE TILTAK:

Jeg har gjort noen gode tiltak i år – jeg har kjempet mot kroppspresset, jeg har endret livsstil og blitt veganer for dyrenes og miljøets skyld, og jeg har bidratt så godt jeg kan for mennesker på flukt. Mine turer til Hellas har virkelig satt sine spor – vi hjalp flere hundre mennesker som befant seg i en ekstremt sårbar situasjon, og det føles enormt bra. Med det samme jeg har økonomi til det skal jeg ut på en ny tur – dette er nemlig det mest givende man kan gjøre!

img_2941-571707-7-1454558682131

img_2932-571707-7-1454558865056

IMG_0142

IMG_0223

IMG_0341

IMG_0362

img_3033-571707-9-1454742729421

IMG_0297

IMG_0311

img_3071-571707-9-1454742583488

Relevante innlegg: Endestasjon // Ute av syne, ute av sinn // Helt absurd // Jeg driter i PR // På innsiden // Det gjør så innmari vondt // For 20.000 kroner // 45.000 viktige kroner // Ikke et liv verdig // Jeg blir så sint

ÅRETS KULESTE AKTIVITET:

Få ting slår en heftig Sun Buggy-tur på sanddynene i Las Vegas. Helt rått, litt skummelt, og et adrenalinkick av de sjeldne. Dette her var helt forbanna awesome!

IMG_0478

IMG_0515

IMG_0484

ÅRETS BESTE INNKJØP:

Det kuleste jeg har gått til innkjøp av i år, er uten tvil denne råfreshe Coca-Cola vesken. Denne har jeg fått brukt masse både til hverdag og fest, og den vesken jeg har fått mest komplimenter for gjennom tidene. Sjå på’n – den er jo helt FAB!

P1010077

ÅRETS FVORITT-OUTFITS:

Jeg har vært sjukt dårlig på anntrekkposter på bloggen i år, og har som mål å bjuda på minimum 4 outfits i måneden i 2017 – det skal bli bra. Mine favorittantrekk er disse tre fra vår magiske roadtrip i USA, samt antrekket fra Kjendisgallaen. Jeg er jo bare sååå fornøyd med mitt hjemmemekka knallrosa tyllskjørt, hihi!

P1010143

P1010099


P1010142

P1010156


P1010052

P1010076


IMG_00341

IMG_00592

ÅRETS MEST GJENTAGENDE CRAVING:

HE HE, jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har både cravet og skravlet om Cucumber Mojito. Det er faktisk den friskeste og mest yummy drinken i livet, og jeg lover å bjuda på en oppskrift i løpet av januar.

maxresdefault

ÅRETS FOREDRAG:

Å bli spurt om å holde foredrag på Vegansk Julefestival var en stor ære. Jeg har ikke foredraget på film, men ønsker å dele denne fantastiske stemningsvideoen fra denne vidunderlige festivalen i regi av min superhelt, Thomas Kuni!

ÅRETS JODEL:

Jeg ler og ler… Dette her er så humor!

jodel-2

ÅRETS WANDERLUST:

Jeg klarer ikke slutte å tenke på den mest fargerike og fantastiske destinasjonen i hele verden – Caye Culker! Dette er en liten øy i det karibiske hav, like utenfor Belize. Her er alle hus malt i vakre pasteller og knæsjfarger, og atmosfæren skal visst nok være hyggelig og avslappet. Jeg MÅ reise hit! Halleluja, sier jeg bare…

00388_b-2

Caye-Caulker_026_1-2

lazy-lizard-side-2

Caye-Caulker-115466-2

CxY7HOCXcAAd-vy-2

79078159-2

ÅRETS ÅTTE VIKTIGSTE INNLEGG:

  1. Ute av syne, ute av sinn
  2. Når bloggerne selv ikke tar ansvar, må noen andre gjøre det
  3. Stakkars dere
  4. Unormal som normal
  5. Disse innleggene er det altfor få som bryr seg om
  6. 6 måneder som veganer
  7. Den grusomme sannheten
  8. Livet er så forbanna urettferdig

Åhåj, FOR et år, folkens… Jeg tror jeg har klart å oppsummere det ganske så greit i dette innlegget, men hvis det er noen punkter dere savner, er det bare til å skrike ut, så skal jeg tilføye dem i oversikten.

Kjære dere, takk for i år! Takk for at dere har vært her for meg i 2017, takk for kommentarer, engasjement, likes og delinger. Takk for konstruktiv kritikk, for ros, for klemmer og for mails og meldinger. Dere betyr ALT! Takk for at jeg får lov til å skrive til dere hver eneste dag, det er en stor ære!

Godt nyttår, verdens beste blogglesere. Måtte dere få en vidunderlig feiring i dag, og en knakende god start på det nye året.

I LOVE YOU ALL  ♥ ♥ ♥


Og sånn helt på tampen… I dag er det siste sjanse til å stemme frem deres faoritter til Vixen Blog Awards – jeg blir evig takknemlig om dere stemmer meg helt til finalen i Vixen Blog Awards HER ♥

Annonse